Skjoldenæsholmløbet 2014

Sunday 18 May 2014

Start og mål: Sct. Jørgens Skole, Sønderlundsvej 58, 4000 Roskilde.

Starttidspunkt og priser:

  • 145 km ruten – start fra 8.00 til 8.45. Pris kr. 190,- (+admin.gebyr kr. 10,-).
  • 82 km ruten – start fra 8.45 til 9.30. Pris kr. 140,- (+admin.gebyr kr. 10,-).
  • 40 km ruten – start fra 9.30 til 10.00. Pris kr. 90,- (+admin.gebyr kr. 10,-).

Eftertilmelding på dagen koster kr. 50,- ekstra.

Max. Køretid: På alle ruter skal man være i mål senest kl. 15.00. Overskrides tidsfristen kan det ikke forventes, at tiden kan blive registreret.

Omklædning og bad: Gymnastikfløjen på Sct. Jørgens Skole. Få meter fra start og nummerudlevering.

Parkering: Det er ikke muligt at parkere i skolegården på Sct. Jørgens Skole. Benyt i stedet parkeringspladserne ved Roskilde Hallerne, det tager under fem minutter at cykle til startstedet.

Forsikring: Deltagelsen sker for egen regning og risiko - Du bør checke at dine forsikringsforhold er i orden før starten. Tænk på sikkerheden for dig selv og andre.

Helbred: Du skal selv sørge for, at du helbredsmæssigt vil være i stand til at deltage i Skjoldenæsholmløbet. Tag ingen risici. Deltag ikke, hvis du føler dig sløj på dagen.

Medbring sygesikringsbevis eller anden legitimation

Aflysning: Eventuel aflysning af løbet før start på grund af vejrlig eller anden force majeure vil ikke medføre tilbagebetaling af startgebyret.

Diplom: Der er diplom til alle, der gennemfører løbet. Diplomet kan afhentes i sekretariatet.  Diplomet kan også downloades der hjemme efter løbet.

Mere information: skjold@rc-m.dk.

Færdselsregler og følgebiler: Skjoldenæsholmløbet er et motionsløb, så alle færdselsregler SKAL overholdes. Vi anmoder alle deltagere om at tage hensyn til øvrige trafikanter og rette sig efter henstillinger fra officials og andre hjælpere, der skal sikre afvikling af et godt løb.

Eventuelle følgebiler vil blive bedt om at forlade ruten.

Alle deltagere skal bruge godkendt cykelhjelm.

Brug af tri-styr eller anden form for styrforlængere er forbudt. Deltagere med sådanne monteret på cyklen vil blive bedt om at afmontere disse.

Organizer contact info

Roskilde Cykel Motion


Meeting / starting place

Sct. Jørgens Skole
Sønderlundsvej 58
4000 Roskilde
Danmark Show on map Navigate here