RawFit Run

Saturday 23 June 2018

Forstil dig Silkeborgs smukke natur. Følelsen af en dejlig udmattet svedig krop. Et stort smil på læben. Glade mennesker omkring dig. En kold fadøl i hånden og sommeren lige om hjørnet.

Få pulsen op inden Sankt Hans og vær med i Danmarks først Rawfit Run.

Du løber gennem noget at Silkeborgs unikke natur langs Gudenåen, undervejs bliver din fysik udfordret ved at løfte en træstamme op af en stejl bakke, kravle over en å uden at få våde fødder eller ved at krybe gennem Bjørne hulen. Rawfit Run bruger primært skovens egne naturlige ”redskaber” til forhindringer. Vi vil bruge naturen på dens præmisser og udfordre deltagerne på at bruge hele deres krop som redskab uanset deres fysiske niveau. Det er simpelt og alle kan være med.

Snak om det
Overskuddet går til Landsforeningen ”Snak om det…” har til formål at inspirere voksne mennesker til at snakke med børn om den virkelighed, de er en del af. Hensigten er at bryde fordomme og tabuer så tidligt som muligt, og fremme trivsel, forståelse, respekt og medmenneskelighed mellem børn såvel som voksne.

Ruten
Vi starter ved friluftscenen i Indelukket og ruten går ud mod det fantastiske område ved ”Brillerne”. På ruten møder du terræn med søer og hårde bakker. Der er to distancer, den mest udfordrende på 10 km for dem som vil presse sig max og en kort på 6 km.

På turen ud gennem Brillerne er der flere udfordringer. Udfordringerne er som du kender dem fra Rawfit træningen og alle deltagere tilmeldt til løbet kan prøve Rawfit inden løbet. Der er selvfølgelig førstehjælp til stede ligesom der er veluddannede rawfittrænere klar ved hver post til at guide og vejlede.

Hvem kan være med?
Det kan alle. Om du er 8 år og vil have din far eller mor med, eller om I er nogle venner/veninder/kolleger der vil have en fed oplevelse med sjove udfordringer og sved på panden.

Det er også mulighed for dig som bare vil give den gas og virkeligt presse dig selv på den lange rute.

Startgrupper
Der er mulighed for flere grupper: solo eller tre personer M/K hold og familie team (en voksen og et barn mellem 8 – 14 år)

  • Kl. 10.30 10 km solo
  • Kl. 10.40 – 11.00 10 km hold (Kvinder – Mix – Mænd)
  • Kl. 11.10 6 km solo
  • Kl. 11.15 6 km hold (Kvinder – Mix – Mænd)
  • Kl. 11.30 6 km familie (mindst en voksen og et barn mellem 8 - 14 år) 

Hvor
Start og mål er ved Friluftscenen i Indelukket
Vejlsøvej 7, 8600 Silkeborg

Du får

  • En fantastisk dag med træning for hele kroppen gennem udfordringer og hygge med venner og familie.
  • Der er tidstagning, så du kan måle dig med de andre der er med.
  • En lækker madkasse fra Madselskabet, der laver en sæsonmadpakke der kan spises af både børn og voksne når depoterne skal fyldes op med gode økologiske råvarer
  • Når du kommer i mål, er der fadøl/sodavand til de voksne og sodavand til børnene.
  • Der er vand, kaffe, kage og et stk frugt til alle

Glæd dig til en dag med sjov, spas og udfordringer der giver dig en god start på sommeren.

Pris pr. deltager 245 kr.

Børn, mellem 8 og 14 år, 100 kr.

Organizer contact info

Focus4Cycling v/Allan Johansen


Meeting / starting place

Friluftscenen i Indelukket
Vejlsøvej 7
8600 Silkeborg
Danmark Show on map Navigate here