Nökkvi's føl og plag show 2012

Lørdag den 11. august 2012

Vi er, i Nökkvi glade for at kunne invitere jer til årets første følshow med de kompetente dommere Kristiane Klint og Lotte Berg.

Rammerne omkring showet er Rideklubben Birken som er beliggende Herredsvejen 3, 8832 Skals. Birken holder på dagen åben i Café Sveik, som har alt godt til ganen – både vådt og tørt – til yderst fornuftige priser..

Der inviteres føl, 1 års, 2 års og 3 års – hopper, hingste og vallakker. Hvis din hest er til salg – kan det nævnes i programmet..

Prisen er inkl. boks / spiltov: Nökkvi medlemmer kr. 280, øvrige deltagere kr. 330 for de 2 første – nr 3 og flere: Nökkvi medlemmer kr. 250 kr., øvrige kr. 300.

Tilmelding på Sporti fra 9. juli kl 20.

Vi gør opmærksom på at der er ca 40 bokse – ved flere tilmeldte, kan unghopper og vallakker komme til at stå i spiltov. Skriv gerne, hvis du har 2 heste der kan dele boks ☺ (prisreduktion for 2. hest ved delt boks kr. 75)

Rødt hestepas og tro og love erklæring skal medbringes, og vi anbefaler at de deltagende heste er vaccineret.

Sidst på dagen vil der blandt alle klassevinderne blive kåret:

DAGENS ISLÆNDER

Vel mødt til en hyggelig dag i Islænderens tegn.

Hvis der er hingste ejere der vil vise deres hingst(e) frem i frokost pausen er der mulighed for det – max 5-6 stk. Henvendelse herom til Christina Husum, tlf. 23703042 el. mail christinahusum@gmail.com

OBS – hvis der mod forventning er mindre end 25 deltagere tilmeldt – vil der kun være 1 dommer til stede.

Arrangørens kontaktinfo

Nökkvi



Se arrangørklubben på SPORTI

Nökkvi

Mødested/startsted

Rideklubben Birken
Herredsvejen 3
8832 Skals
Danmark Vis på kort Navigér hertil