Pytla: Lydighedsstævne

Onsdag den 19. september 2012

Det som vi godt kunne tænke os at skabe opmærksomhed på ved et lydighedsstævne, er at der er andre måder at træne sin hest på, end bare ved at have fokus på gangarterne og ovalbaneridning.

Hestens lydighed for rytterens indvirkning har i høj grad indflydelse på, hvordan hesten bevæger sig på, derfor synes vi det kunne være sjovt med et stævne hvor der er fokus på hestens og rytterens samarbejde. Og ikke kun på hvordan hesten bevæger sig.

Samtidig kan det være en inspiration for rytterne at skulle træne sin hest i f.eks. både højre og venstre galop og ikke kunne slippe af sted med at vælge den volte, som hesten kan galopere på. Og i det hele taget arbejde på at få en hest der er lige smidig og stærk i begge sider og dermed give hesten bedre mulighed for at være en behagelig hest at ride på.

Det er ikke kedeligt at ride på bane, hvis men ved hvordan og hvorfor man skal gøre det og man begynder at mærke den positive indvirkning det har på hesten. Både på lydigheden, smidigheden og bevægelsen. Derfor har vi taget dette initiativ, som vi håber I har lyst til at bakke op om og være med til og gerne udvikle videre på.

Prisen er 175 kr

Der vil være mulighed for fold

Tilmelding: først-til-mølle princippet.

Sidste frist for tilmelding er 1. Sept. 12

Venlige hilsner
Steen og Birgitte

Mødested/startsted

Pytlas gamle bane i Søsum
Østersø 9A
3670 Veksø Sjælland
Danmark Vis på kort Navigér hertil