Teitur: Alrid 2012

Lørdag den 27. oktober 2012

Kun for medlemmer af Teitur

Lørdag den 27. oktober afholder Teitur mini-Alrid.

Arrangementet kommer til at foregå i Kongelundsskoven og på Fælleden og er for ALLE som kan ride og har lyst til en dag med sjove udfordringer, lidt konkurence og hyggeligt samvær med andre isheste‐ryttere.

Lidt om Alrid:
I år vil Teiturs mini ‐Alrid være en blanding af terræn‐ og orienteringsridning på et niveau hvor alle heste og ryttere kan være med. Ruten vil være ca. 15‐16 km lang, som de fleste isheste vil kunne klare uden at være i top‐tunet form.

Ridtet handler ikke om at være hurtigst, men om at kunne gennemføre turen på en bestemt tid, som er givet på forhånd. Der vil være indlagt poster med spørgsmål som skal besvares undervejs, så man skal tilpasse sit tempo og ride præcist.

Der vil først blive udsendt kort over ruten aften før Alrid, dvs. fredag den 26. okt. På den måde er det ens for alle og ingen kan ride ruten på forhånd.

Man kan ride turen alene eller i små hold af 2 max. 3 ryttere. Stiller man op som hold, skal man huske at angive dette ved tilmelding.

Udstyr:
Gyldigt skovkort, sadel, hovedtøj og ridehjelm og påklædning i forhold til vejret. Holdet skal medbringe et ur til at holde styr på tiden med, papir og kuglepen og gerne tøj med lommer (til kort mm.). Evt grime til før og efter turen.

Tid og sted:
Arangementet starter kl. 10 og forventes at tage nogle timer afhængig af deltagere og hold. Der vil blive udsendt flere detaljer når vi kender deltager antal.

Start og mål udsendes sammen med tidsplan og ridningen vil foregå i både skoven og på Fælleden.

Præmier:
Der vil naturligvis være flotte præmier til alle placerede (1. 2. og 3. præmie).

Pris:
Pris pr deltager 80,‐ kr.

Tilmelding:
Sker gennem SPORTI.
Tilmeldingsfrist fredag den 20. oktober.

Ved vedvarende regn og blæst aflyses arrangementet

Arrangørens kontaktinfo

Teitur



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Kongelundsskoven
2770 Kastrup
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Nærmere sted oplyses senere.