Fjordløbet Randers

Søndag den 11. august 2013

FJORDLØBET er et officielt motionsløb under Danmarks Cykle Union og køres efter unionens motionsløbsbestemmelser. Dette betyder, at færdselsreglerne altid skal overholdes. Hvor der er cykelsti, skal denne benyttes. Alle kører på eget ansvar. Husk at vise hensyn overfor andre cyklister og trafikanter iøvrigt.

DISTANCER der er mulighed for at køre 100 km, 50 km og 30 km. Bemærk, at der på 50 og 100 km turen er plads til maksimum 500 deltagere på hver distance. På 30 km turen er der ingen deltagerbegrænsning.

CYKELHJELM skal benyttes på både 50 og 100 km-ruterne og arrangørerne forbeholder sig ret til at afvise deltagere på disse ruter, hvis de stiller op uden hjelm. Ligeledes må triathlonstyr, enkeltstartsstyr eller styrforlængere ikke benyttes på nogen af de 3 cykelruter og cykler med dette udstyr vil blive afvist inden start. Ryttere, som afvises af disse årsager, får ikke refunderet startgebyret.

UDLEVERING AF STARTNUMRE OG CHIP Udlevering af startnumre til alle tre distancer samt chip til 50 km og 100 km distancerne udleveres som nedenstående:
Fredag den 9. august mellem kl. 15 og kl. 17 i vores klublokale, Langvangen 6, 8930 Randers NØ
Lørdag den 10. august mellem kl. 10 og kl. 12 i vores klublokale, Langvangen 6, 8930 Randers NØ
Søndag den 11. august i tilmeldingsteltet i startområdet fra kl. 7.30

RANDERS CYKELBY Projekt Randers Cykelby og Randers Kommune deltager i årets Fjordløb med spændende aktiviteter for store og små i start- og målområdet. Samtidig støtter de løbet ved at betale halvdelen af startgebyret for børn og unge under 16 år (årgang 1998 til 2013), så de yngste deltagere kommer med for halv pris.

TILMELDING Tilmelding til Fjordløbet foretages on-line via løbets tilmeldingsside, bemærk at også holdtilmeldinger foretages via on-line funktionen. Se priser enten her på tilmeldingssiden eller på løbets hjemmeside.

Tilmeldingen åbner primo juni 2013, og sidste tilmeldingsfrist er den 5. august 2013 kl. 24.00. Tilmelding er bindende og tilbagebetaling vil ikke kunne finde sted.

I ugen op til løbet vil du modtage en e-mail med oplysning om dit startnummer. Denne bekræftelse beder vi dig medbringe og fremvise i forbindelse med nummerudlevering.

Ved aflysning, som følge af forhold som FJORDLØBET ikke kan lægges til last, vil der ikke ske tilbagebetaling af tilmeldingsgebyr.

EFTERTILMELDING Der er mulighed for efteranmeldelse mod et ekstra gebyr på 25 kr.

FORPLEJNING På alle 3 cykelruter vil der være væskedepoter i henhold til rutebeskrivelserne samt depot i målområdet. På 50 og 100 km-ruterne vil der endvidere være forplejning ude på ruten som beskrevet i rutebeskrivelserne.

STARTTIDER De 3 cykelruter starter således:
100 km-ruten: Første start kl. 09.00 - Start på asfaltvejen med master ca. 1 km (bemærk maksimum 500 deltagere)
50 km-ruten: Første start kl. 09.15 - Start på asfaltvejen med master ca. 1 km (bemærk maksimum 500 deltagere)
30 km-ruten: Første start kl. 09.30 - Start på gruspladsen i startboksene (se information længere ned på siden)

TIDSFRIST Målområdet lukker kl. 14.00. På 100 km-ruten skal depotet i Havndal være passeret senest kl. 11.30.

DIPLOM Alle deltagere har mulighed for at udskrive diplomer fra hjemmesiden efter løbet.

TIDTAGNING Der vil igen i år være tidtagning med chip på 50 og 100 km distancen. Der er ikke tidtagning på 30 km distancen.

IØVRIGT For at undgå uheld ude på ruterne opfordrer vi alle til at benytte de officielle depoter og holde vejbanen fri for parkerede biler og cykler. Efterkom altid anvisninger fra arrangørernes officials, politi, hjemmeværnspoliti, samaritter og redningsberedskab. Husk, at slangeskift og reparationer altid skal foregå i venstre side af vejen for at forhindre uheld.

START/MÅL/OMKLÆDNING Dronningborg Stadion, Udbyhøjvej 191, 8930 Randers NØ.

YDERLIGERE INFORMATION: Se løbets hjemmeside.

Arrangørens kontaktinfo

Randers Cykleklub af 1910 og Randers Cykelmotion


Mødested/startsted

Dronningborg Stadion
Udbyhøjvej 191
8930 Randers NØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil