Skeifa-Svendborg: Ridekursus i Gædingakeppni

29. - 30. juni 2013

Kun for medlemmer af Skeifa

I forbindelse med udbredelsen af konkurrenceformen Gæðingakeppni, har Line Kaae mulighed for at holde kursus to gange forud for DM i Gæðingakeppni i Herning. Derfor vil det være muligt at tilmelde sig et kursus i Davinde den 29.-30. juni og et på Skeifa Svendborgs bane den 6.-7. juli.

Begge kurser afholdes på følgende måde:
Lørdag rides der to gange; første gang individuelt og senere samme dag rides der to og to.
Søndag rides der igen alene, hvor der er mulighed for at øve sine programmer godt igennem, og derved få de sidste ting pudset til.

Line Kaae har arbejdet med heste siden hun var 12 år, og har arbejdet professionelt med heste i Island. Hun er en erfaren underviser, og har stor erfaring med forskellige slags hest. Line har for nyligt taget uddannelsen som Gæðingakeppnidommer igennem Islands hesteforening Landssamband Hestamanna. På kurserne vil man derfor både få rideundervisning til daglig træning, og samtidig kunne få rideundervisning med fokus på de elementer, der lægges vægt på i Gæðingakeppni.

Der er plads til max 10 ryttere pr. kursus.

Hvis man ønsker at lave fold medbringer man selv dette.

Deltagerliste med ridetider sendes pr. mail torsdag aften inden den weekend man skal ride. Hvis man ønsker at bytte tidspunkt, skal man selv sørge for at bytte med de andre på kurset.

Pris pr. deltager:

  • Kursus: 500,- + sportigebyr (10,-)

Kontaktperson: Kristina Holst Hansen, krisserholst@me.com, tlf. 5154592

Arrangørens kontaktinfo

Skeifa Svendborg



Se arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Davindebanen
Udlodgyden 52
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil