Melnir: Lydighedskursus med Christina Johansen

Lørdag den 28. juni 2014

Den 28. juni 2014 afholder Mélnir et lydighedskursus med Christina Johansen som underviser. Her får du mulighed for at få noget ’feedback’ og hjælp til din ridning i forhold til lydighedsprogrammerne i ALRID. Du vælger selv hvilket ALRID lydighedsprogram du vil ride.

Christina har allerede haft en lang ridekarriere som konkurrence- og eliterytter og er en af Danmarks absolutte topryttere. Hun har siden år 2002 mere eller mindre været fast inventar på det danske landshold. Christina er uddannet sportsdommer og har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreuddannelsen og er derfor uddannet i at formidle budskaber til elever samt at anvende pædagogiske undervisnings principper. Herudover er Christina uddannet life- og business coach.

Christina er en populær underviser og har stor erfaring i at undervise ryttere på alle niveauer.

Program for dagen, 9.00-17.00:

Formiddag – her rider hver deltager sit valgte ALRID lydighedsprogram og bagefter får man nogle kommentar fra Christina.

Frokostpause

Eftermiddag - enkeltundervisning, hvor du får tips og tricks til at ride dit ALRID lydighedsprogram endnu bedre.

Minimum antal deltagere: 8 ekvipager

Maximum antal deltagere: 10 ekvipager

Sidste tilmeldingsfrist: 30. Maj 2014

Tilmelding er bindende og der gives ikke penge tilbage ved framelding, undtagen ved fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring. Skulle man blive forhindret kan man sælge sin plads til anden side.

Pris incl frokost:

Mélnir-medlemmer: 500 kr. + sporti-gebyr

Alle andre: 575 kr. + sporti-gebyr

Man sørger for at have opvarmet hest klar til den aftalte tid. Der vil ikke være mulighed for opstaldning/boks, men der skal medbringes foldmateriale + det foder man forventer at give sin hest i løbet af dagen. Som altid sørger man for at rydde op efter sig selv, herunder fjerne alt fra folden, før man forlader pladsen.

Skulle det ske at arrangementet ikke kan gennemføres, vil deltagergebyret blive betalt tilbage, dog ikke Sporti-gebyr.

Mødested/startsted

Gratbjergvej 3
8444 Balle
Danmark Vis på kort Navigér hertil