Toppur: Skovtur ved Himmelbjerg skoven

Lørdag den 23. august 2014

Kun for medlemmer af Toppur og Melnir

Så går turen til Vengedalen. Og vi er så heldige at have fået  Lilijan fra Vengedalens turridning til at vise os området  i Himmelbjergskoven og Sønderskov. Hun vil guide os sikkert over bjerge og langs søer, og blandt andet vil man også få fornemmelsen af hvordan istiden har formet området.

Denne tur er lidt anderledes end andre ture vi har arrangeret. Frokost vil være incl., men husk frokost vil som altid blive indtaget i det fri.

Og ydermere er der mulighed for at leje hest på Vengedalen – såfremt man lige mangler en og bare har helt vildt lyst til at tage med på tur. Eller man syntes man vil tage en med på tur, men lige mangler den der extra hest. Husk blot at alle deltagere skal være medlem af TOPPUR (dette kan gøres på Sporti også).

Hesten skal bookes direkte på Vengedalen og betales direkte til Vengedalen – men husk du skal stadigvæk tilmelde dig turen på sporti – blot oplyse at du lejer hest på Vengedalen - dette skal gøres i feltet bemærkninger ved tilmelding til turen.

Mødes: kl. 10.00
Afgang: kl. 10.30

Ved leje af hest på Vengedalen skal du være der kl. 09.30. Leje af hest koster kr. 600,-.

Prisen for denne skønne august tur er kr. 175,- pr pers. (incl. frokost og kold dåse til frokost)

Fælles transport er kr.  250,- pr hest.

Sidste frist for tilmelding 20. august 2014.

Ansvarlig for turen er:

Som altid rider vi med ridehjelm, og der skal oplyses pårørende ved tilmeldingen.

Booking af hest hos Liljan telefon nr. 61307385 – læg besked hvis hun ikke tager den (hun er ofte i skoven uden mobil kontakt) eller mail: lillijan@vengedalen.dk.

Ps. Vengedalen forhandler nu rideudstyr- så der er mulighed for at prøve sadel efter turen. Skal blot aftales med Lilijan.

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Rodelundvej 44
8680 Ry
Danmark Vis på kort Navigér hertil