Gletta: Kursus v/Jón Stenild

Lørdag den 28. februar 2015

Kursus v/Jòn Stenild Lørdag 28. februar 2015

Alle kan være med – uanset erfaring og træningsniveau. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte ekvipage og dennes niveau. Der kan være 12 deltagere med og dér rides to gange på en dag i hold á 2 deltagere, der er teori/besvarelse af spørgsmål i frokostpausen.

Pris: kr 650 + SPORTI gebyr. Kr. 585,- for medlemmer + SPORTI gebyr.
Max 12 deltagere.
Mødested: Dalgården, Sepstrupvej 5, 8653 Them
Tilmelding via SPORTI, sidste frist for tilmelding: 13. februar 2015

Start kl. 9.00 og slut kl. 16.00.
Der er der 1 times frokostpause med teori/spørgetime. Man medbringer selv frokost.

Jón er født i 1982 og opvokset med den islandske hest tæt inde på livet, idet forældrene, Mette og Hans Olaf Stenild, i mange år drev stutteriet Gl. Essendrup syd for Randers. I 1998 flyttede de med alle hestene til det nordjyske og fortsatte driften af stutteriet på vores nye gård, Langtved. Han har således været tæt omgivet af heste hele mit liv - jeg har både redet og været med i den daglige pasning, siden jeg var helt lille.

I 2001 afsluttede han sin studentereksamen og tog direkte derefter - i sommeren 2001 - til Island, hvor han i en periode arbejdede hos Magnus Trausti på Blesastadir (Årets avler 2005). Efter endt ophold på Blesastadir fik han arbejde hos Siggi Óli på Sandholarferju (professionel kårings- og sportsrytter), hvor han blev frem til efteråret 2002.

Jóns arbejde med heste spænder bredt, han tilbyder tilridning, træning, undervisning og skoning, ligesom han er aktiv sportsrytter på højt plan. Jón har stor erfaring i at undervise ryttere på alle niveauer. Uddannet som sportsdommer inden for Dansk islandshesteforening.

Arrangørens kontaktinfo

Gletta



Se arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Mødested/startsted

Dalgården
Sepstrupvej 5
8653 Them
Danmark Vis på kort Navigér hertil