San Pedro & Dyrdilmyris Junior Ridelejr 2015

14. - 24. juli 2015

Vi gentager succesen fra 2014 og byder igen på Junior/ungdoms ridelejer.

Er du mellem 8 og 16 år og har du lyst til at bruge 5 dage af din sommerferie sammen med din bedste ven (den islandske hest) og en masse andre juniorer, hvor i vil blive udfordret, undervist og underholdt - så har du nu muligheden!

Alberte og Amalie Møller-San Pedro byder velkommen til 5 dage med ride-undervisning, horsemanship, teori om stævne ridning, gædingakeppni, hestepasning, spring træning, skovture, bål hygge, striglekonkurrence og forhåbentlig en start på nogle nye gode venskaber.

Alberte og Amalie har siden år 2008 reddet islandske heste på eliteniveau. De har i den tid været udtaget til ungdomstalentholdet og senest landsholdet. Herudover har de mange års erfaring i at undervise samt træne såvel unge som ældre heste og ryttere. Begge piger har arbejdet i professionelle træningsstalde og Amalie er uddannet Gædingakeppni dommer.

I 2014 afholdt San Pedro søstrene for første gang ridelejr. Når man er blevet for gammel til at deltage i ridelejre, må man jo selv arrangere én. Ridelejren viste sig at blive en kæmpe succes, en tradition som er kommet for at blive.

Her er en hilsen fra en af mødrene: 
"Stor tak til Alberte og Amalie Møller San Pedro for en fantastisk ridelejr på stutteri Bækkegården og med støtte fra Dyrdilmyri. De har gjort en kæmpeindsats for 11 piger og deres heste i fem dage. De har sprunget, redet lange ture i skoven, lært om Gædingakeppni, grillet skumfiduser og passet deres egne heste. Vi håber meget de vil gentage successen næste år og vi har brug for mange flere børneungeaktiviteter af den slags i vores klub ud over de mange super stævner vi laver. Jeg tillader mig på bestyrelsens vegne at kippe med flaget - og Alberte og Amalie har vist at de ikke bare er fremragende ryttere men også super gode til at lære fra sig og organisere en lidt kaotisk flok på 22 individer. De allerbedste sommerhilsner Susanne Bro Lundgren, mor til Sophia og Hvinur fra Skardi og medlem af Dyrdilmyris bestyrelse/kasserer."

Det er vigtigt at deltageren selv kan ride og passe sin hest og har kontrol over den i større flokke. Det er ikke muligt at tage hingste med af sikkerhedsmæssige årsager. Alle heste skal naturligvis være raske og vaccineret efter aktuelle vaccinationsregler.

Deltagelse i denne 5 dages ridelejr koster, inklusive kost, fold, wrap mm 2800,-.

Igen i år bliver Junior ridelejren holdt i samarbejde med lokalklubben Dyrdilmyri som yder et tilskud på 500,- til juniormedlemmer af Dyrdilmyri der deltager i denne ridelejr. Vi er meget taknemlige for denne støtte og opbakning fra vores lokal klub.

Praktisk info 
Grundet den store succes i 2014, afholder vi i år to ugers ridelejer, med to forskellige hold junior/unge.

Ridelejren vil foregå på Bækkegården hvor familien San Pedro holder til.

Adresse: Bækkegårdsvej 4, 3200 Helsinge, Ramløse

Dato: 14-18 juli.

(Uge 2, den 20-24 juli er fyldt op)

Der er 400 meter til skoven hvoraf 100 meter er langs let trafikeret vej. Her vil vi altid trække hestene.

Hestene skal stå separat på opsatte folde i de 4 dage. Vi står for wrap/hø til alle hestene men evt. müsli må børnene selv tage med. Alle heste skal stå med grime på om natten.

Der er mulighed for at leje en rolig og pålidelig islandsk hest, hvis du ikke selv har en.

Overnatning vil foregå i hovedhuset i en sovesal med tilhørende badeværelse.

Der vil blive udsendt en informationsmail med praktiske oplysninger, huskeliste, mødetid, afhentningstidspunkt mm., ca. 3 uger før ridelejren.

Kontaktpersoner: 
Alberte Møller-San Pedro på 23 44 54 88 eller på mail: alberte1@heikir.dk 
Amalie Mølle-San Pedro på 23 44 54 89 eller på mail: amalie@heikir.dk

Se mere info på www.Sanpedro.dk eller på FB siden ”San Pedro’s Junior ridelejer 2015”.

Kom og nyd nogle gode dage i godt selskab hvor du kan lære en hel masse om vores kære islandske heste.

Forplejning 
Der bliver serveret 3 måltider og 1-2 mellemmåltider hver dag.

Der vil være mulighed for at købe lidt sødt i slik-boden, som er åben om eftermiddagen.

Tilmelding sker her på SPORTI.

Ved framelding på grund af hest eller rytters sygdom tilbagebetales deltagergebyr fuld ud ved fremsendelse af dokumentation. Ved framelding indtil 3 uger før ridelejren tilbagebetales deltagergebyr fuldt ud. Ved senere framelding tilbagebetales deltagergebyr -1000,-.Max. 15 pladser.

Sidste tilmeldingsfrist 7 dage før ridelejrens start.

Skulle der være spørgsmål, er i velkommen til at kontakte os på mail eller ovenstående telefonnumre.

Arrangørens kontaktinfo

San Pedro/Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Bækkegården
Bækkegårdsvej 4
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil