Isafold: Ridetur i Tofte Skov

Lørdag den 9. maj 2015

Isafold har, som de eneste i år, fået den enestående mulighed at komme ind og ride i den lukkede Tofte skov på egen hest. I skoven lever ca. 400 krondyr og 150 vildsvin, som afgræsser og holder skoven lysåben, så insekter og urter kan trives. Turen ind i skoven på hesteryg er en unik mulighed for at opleve skoven og dyrelivet og på de sidste års ture har vi oplevet krondyr og vildsvin helt tæt på.

Med på turen har vi en guide fra Vildmosecentret som vil vise os området og fortælle om det unikke natur og dyreliv der findes i skoven. Turen vil foregå i skridt, idet der så er størst chance for at opleve dyrene. Turen er således også velegnet for mindre øvede ryttere, som gerne vil med ud og opleve terrænet.

Vi parkerer og mødes på Kragelundsmarken inde i skoven (Dokkedalvej 151, 9560 Hadsund) og er klar til at ride kl. 10.00. Turen varer ca. 1½ time.

Efter rideturen kan dem som har lyst køre til Lille Vildmosecentret og nyde madpakken på shelterpladsen i nærheden af centret. Hestene kan bindes ved pladsen. Er der stemning for det, rider vi en tur i Lille Vildmose efter frokost.

Prisen for turen i Tofte skov er 150 kr. for medlemmer af isafold og 175 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmeldingen til turen åbner den 1. april kl. 18.00 på www.sporti.dk for medlemmer af Isafold. Der åbnes for tilmelding for ikke-medlemmer den 15. april kl. 18.00. Der er plads til 15 deltagere på turen.

Er du forhindret i at deltage, kan pladsen kun sælges ved at kontakte Isafold

Mange hilsner
Isafolds bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

Isafold



Se arrangørklubben på SPORTI

Isafold

Mødested/startsted

Kragelundsmarken
Dokkedalvej 151
9560 Hadsund
Danmark Vis på kort Navigér hertil