Snegla: Junior og ungrytter lejr

29. juni - 3. juli 2015

Er du mellem 11 og 18 år og har du egen islandskhest? så holder vi igen i år et brag af en ridelejr.

Lejren starter mandag d. 29/6 og slutter fredag d. 3/7.

Vi får besøg af en række kompetente fagfolk indenfor hesteverden og flere med stort kendskab til den islandske hest. Det bliver nogle virkelig spændende dage med masser af sjov og lærerige timer. Overnatningen kommer til at foregå i rytterstuen over stalden. 

Vi får besøg af:

Amalie Møller San Pedro har siden 2008 redet på eliteniveau og har været udtaget til ungdomslandsholdet og landsholdet. Hun har mange års erfaring med undervisning og træning af islandske heste. I 2013 uddannede hun sig til Gædingakeppni dommer og har afholder løbende kurser i Gædingakeppni. Amalie vil komme og undervise os i Gædingakeppni som konkurrence form, vise film og hjælpe rytterne individuelt til at sammensætte et program og give fif til at blive en bedre Gædingakeppni rytter. 

Pernille Lyager startede selv i sine børneår som rytter på Snegla. Pernille afsluttede sin eksamen fra Hólar University i 2013 med højeste karakter i den afsluttende rideprøve. Hun har også gjort sig bemærket ved stævner i Island og var bl.a. vinder af A-flokkur ved Fjórðungsmót Austerlands 2013, hvor hun fik tildelt FT-prisen for “good horsemanship and riding”. Ved at arbejde for top trænere har hun samlet en masse erfaring. Pernille underviser på alle niveauer og fokuser på at udvikle den enkelt rytter/hest ud fra deres individuelle niveau.

Lis V. Steffensen underviser til dagligt på Husby Efterskoles islænderlinje og er uddannet B-instruktør. Lis er en meget aktiv alrid rytter og har opnået fine resultater, samt i 2014 kåret som årets alridsrytter i DI. Lis underviser med inspiration fra bl.a. islandske mestre Eyjolfur Isolfson, Benni Lindall og Andrew McLean. Hun vil undervise os i spring og alrid. 

Det bliver i alt 5 helt fantastiske dage med masser af sjov og spændende arrangementer. Til en formidabel pris 1450 kr. for Snegla medlemmer og 1750 kr. for ikke medlemmer.

Står din hest ikke på snegla er der mulighed for døgn fold uden ekstra omkostninger. Du skal dog selv medbringe evt. hø og foder, samt spand til vand og div. 

TILMELDINGEN STARTER LØRDAG D. 9. MAJ KL. 10 FOR SNEGLA MEDLEMMER

TILMELDNINGEN ÅBNER FOR ALLE D. 23. MAJ KL. 10

max. 15 deltager!!

Mange hestevrinskJuniorudvalget

Vedr. spørgsmål kontakt Marlene på tlf. 28 18 81 96 eller mail: mlund1989@gmail.com

Hvis der skulle være nogle forældre der har lyst søger vi hjælper til:

  • Mad
  • Kørsel (tirsdag aften)
  • Diverse

I kan gennem tilmeldingen på www.sporti.dk anføre dette.

Arrangørens kontaktinfo

Rideklubben Snegla



Se arrangørklubben på SPORTI

Snegla

Mødested/startsted

Nr. Tolstrup
Flodgårdvej 6
7500 Holstebro
Danmark Vis på kort Navigér hertil