Toppur: Lyt til din hest - foredrag

Tirsdag den 16. juni 2015

Kom til et spændende foredrag d. 16. juni kl. 17.30 med Christina Young, som er uddannet i Equine Touch og behandler alle slags heste, lige fra hobbyheste til eliteheste.

Under foredraget vil Christina dele ud af hendes viden, erfaring med Equine Touch. Equine Touch er en muskel og -bindevævsteknik, behandlingen er meget blid samtidigt med, at den er meget kraftfuld og dybdevirkende. Christina's speciale er, at kunne hjælpe heste, der ellers er blevet opgivet i det traditionelle behandlingssystem. Hun har stor erfaring og succes med dybdegående genopretning af massive bevægelses problemer, halteder, skæve bækkener, låsning i SI-leddet, muskelspændinger, ledsmerter og meget mere....

Lyt til Christina's daglige erfaringer, krydret med lidt anatomi til husbehov og plads til spændende dialoger til de som brænder inde med spørgsmål. Der er en demo hest så vi kan se hvordan Christina arbejder.

Kurset bliver afhold hos Claus Brokholm i Thorsø. Pris pr. deltager kr. 165,- medbring selv drikkevare Toppur giver sandwich.

Foredraget gennemføres ved min. 20 deltagere. Max. 40 deltagere

Tilmeldingen starter d. 4. juni på SPORTI kl. 20.00

Sidste tilmelding er d. 13. juni

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Tidselsbjerggård
Tidselsbjergvej 2
8881 Thorsø
Danmark Vis på kort Navigér hertil