Pytlas Lokalstævne

8. - 9. maj 2010

Arrangement kun for medlemmer af lokalklubben Pytla

Pytlamedlemmer inviteres hermed til årets lokalstævne i mellem- og lette klasser.

Stævnet afvikles under afslappede former i weekenden 8. - 9. maj på vores gamle traditionsrige baner på Østersø 9A, 3670 Veksø.

Der bliver mulighed for at stille op i følgende klasser: T5, T6, T7 samt 4.3 og 4.5. Alle klasser afvikles med flere ryttere på banen, både i udtagelserne og finalerne. Der rides efter RID 2010.

Desuden vil der blive en uformel Fri Klasse, hvor rytterne viser det bedste de kan i en af de valgfri gangart, volte og tempo. I gangarten skridt rider der én omgang i de øvrige gangarter riders der to omgange. Der vil blive udpeget uofficielle retfærdige dommere til denne klasse. Der er ikke krav om rytterlicens, hvis man kun deltager i den Frie Klasse.

Tilmelding starter tirsdag d. 16. marts kl 10 og slutter når stævnet er fyldt op, dog senest søndag d. 25. april. Det maksimale antal deltagere er 45, med max. 25 deltagere pr. klasse.

Ved ankomst til stævnet skal der fremvises hestepas eller kopi af stamtavle, gyldig vaccinationskort samt tro- og love erklæring.

Startgebyret er 250,- kr., der inkluderer plads til opsætning af egen fold på anvist sted. Herudover skal betales gebyr til SPORTI på 10,- kr. Startgebyret refunderes ikke ved framelding efter d. 26/4.

Medlemskab af Pytla oprettes på nedestående link:
- Indmeldelse i Pytla

Husk at betale rytterlicens til DI. Dette kan foretages på nedestående link:
- Køb af DI rytterlicens

Mødested/startsted

Pytlas gamle baner
Østersø 9A
3670 Veksø Sjælland
Danmark Vis på kort Navigér hertil