Toppur: Himmelbjerg-tur

Lørdag den 15. august 2015

Kun for medlemmer af Toppur

Lørdag d. 15. august 2015 er der heldagstur i området omkring Himmelbjerget. Vi mødes kl. 9.30 og gør hestene klar til turen, som starter kl. 10.00. Mødestedet er tæt på Himmelbjerget, og startadressen er fra ”P7” på Knøsvej, der er en sidevej til Tønningsletvej.

Ruten kommer til at ligge i Himmelbjergskovene vest for Julsø. Turen kommer til at byde på smukke bøgeskove i kuperet terræn. Der bliver mulighed for at soppe/bade med hestene. Vi holder frokostpause på ca. en times varighed og spiser de medbragte madpakker i det grønne. Husk grimer og tov til at holde hestene og eventuelt en pløk, da der ikke er mulighed for at låne en fold.

Turen bliver på ca. 25 km og terrænet er lettere kuperet. Vi rider i et moderat til middel tempo på ca. 7,5 km/t og forventer at være tilbage ved trailerne omkring kl. 16. Turen er for alle, så husk at også ikke-øvede skovtursryttere er meget velkomne. Der rides med ridehjelm.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om turen, så ring til Frank eller Christina.

Arrangør:   
Frank H. Pedersen      Tlf: 2040 8470
Christina Aabo            Tlf: 9955 7561                                                                 

Når du tilmelder dig, så skal du give information om nærmeste pårørende og telefonnummer og opsamlingsadresse, hvis du ønsker fællestransport.

På gensyn
På skovtursudvalgets vegne

Christina & Frank

 

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

P7 på Knøsvej, sidevej til Tønningsletvej
Knøsvej
8680 Ry
Danmark Vis på kort Navigér hertil