Teitur: Islandshestens Dag

Søndag den 27. september 2015

Søndag den 27. september er det Islandshestens dag i hele Danmark og vi har i Teitur besluttet at gentage sidste års succes med en samlet ridetur i Dragør ud og vise vores smukke heste frem.

Så puds rideudstyret, børst hesten grundigt og ifør dig din Teitur jakke (hvis du har en). Vi rider i samlet flok fra Tømmerupvej kl. 10 (Stald Bøgegård) og I kan støde til fra de forskellige stalde på vejen.

Vi rider i stille og roligt tempo så alle kan være med via Søvang langs vandet til Dragør by, hvor vi vil mødes med venner og familie ved Dragør Havn kl. ca. 11.30. Herefter rider vi videre ud til Cafe Sylten på Sydstranden, som har lovet at servere dejlig varm suppe for os inden turen går tilbage hjem til gårdene. På vejen hjem kan vi aftale at dele os op og ride i forskelligt tempo, hvis der er stemning for det.

Snak sammen i staldene og spred invitationen ud, så vi kan blive en rigtig stor smuk flok og få en dejlig dag sammen.

Arrangementet er gratis og du kan tilmelde dig via Sporti senest den 20. september. Vi aflyser arrangementet hvis vejret er imod os (øsregner eller stormer) eller der er for få tilmeldte (mindre end 12 heste).

Har du spørgsmål så kontakt Jane Saxbøl 30758619.

Mvh. bestyrelsen

Arrangørens kontaktinfo

Teitur



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Bøgegården
Tømmerupvej 269
2300 København S
Danmark Vis på kort Navigér hertil