Isafold: Kursus med Eyjolfur Isolfsson

22. - 23. januar 2016

Eyjólfur er cheftræner på den islandske berideruddannelse på Hólar, Island, og er manden bag filmene á  hestbaki. Eyjólfur er en stor kapacitet inden for islandshesteverdenen og holder kurser verden over. Hvis du vil vide mere om Eyjolfur så kig ind på hans egen hjemmeside: www.toltmaster.com.

Kurset afholdes hos Rideklubben Hadsund, Gl. Visborgvej 86, 9560 Hadsund.

Der er plads til 8 ryttere på kurset som består af både ridning og teori. Du kommer til at ride 1 gang (enetime á 40 min.) om fredagen og 1 gang (enetime á 25 min.) om lørdagen.

Fredag vil der være fælles teori sidst på eftermiddagen og lørdag vil der være 15 min. coaching med hver enkelt rytter om eftermiddagen.

Pris: 1.700 kr. + sporti-gebyr. Dette inkluderer frokost fredag og lørdag.

Der kan lejes boks til 200 kr. (5 stk.). Desuden er der en luftefold til rådighed, som frit kan anvendes. Der er dog ikke mulighed for, at hesten kan overnatte på stedet. Kontakt os evt. hvis hesten mangler et sted at overnatte.

Tilmelding åbner på Sporti for Isafold medlemmer søndag den 22. november kl. 18.00. Er der flere pladser tilbage, åbnes for tilmelding af ikke-medlemmer den 6. december kl. 18.00. Sidste tilmeldingsfrist er den 8. januar.

På gensyn til et spændende og lærerigt kursus :-)

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Isafold

Arrangørens kontaktinfo

Isafold



Se arrangørklubben på SPORTI

Isafold

Mødested/startsted

Rideklubben Hadsund
Gl. Visborgvej 86
9560 Hadsund
Danmark Vis på kort Navigér hertil