Dyrdilmyri: Vinter ridekursus med Alberte

23. - 24. januar 2016

Kursus med Alberte Møller-San Pedro

Har du og din hest problemer med tölten? Eftergivenhed på tøjlen? Bæring? Eller har du bare brug for et stort skub i den rigtige retning med træningen af din islandske hest?

Dyrdilmyri afholder weekendkursus med Alberte Møller-San Pedro. Kurserne henvender sig til ryttere på alle niveauer - fra begyndere til konkurrenceryttere.

Om Alberte: ”Jeg har redet islandske heste hele mit liv og konkurrencer på elite niveau i in- og udlandet gennem de sidste mange år. Jeg red mit første DM i 2009 og har redet det hvert år siden hvor jeg har deltaget i følgende klasser: T.1, T.2, 5.1, PP1, P1, 4.1, GDT, GDY. I 2013 blev jeg udtaget til at repræsentere Danmark ved Nordisk mesterskab i Gædingakeppni. Stævneridningen har ikke udgjort hele min omgang med islandske heste for allerede da jeg var ganske lille begyndte at tilride heste og har fortsat gjort mig meget inden for tilridning, opbyggende træning, undervisning, konkurrence træning og konkurrence ridning. Jeg har været ansat i stalden ved Rasmus Møller Jensen år 2014 og 15. For mig er det enormt vigtigt, at træningen for den enkelte hest og rytter, bliver en positiv og ukompliceret oplevelse, gennem samarbejde, god kommunikation samt gensidig respekt og forståelse. For at vi kan kræve noget af vores heste, bliver vi som rytter nødt til at få en forståelse for vores hests temperament, uddannelsesniveau, styrke og indlæringsevne herved kan vi finde frem til de træningsmetoder som passer netop den hest.”

Lørdag vil alle deltagere få 2 gange undervisning, 1 gang om formiddagen og 1 gang om eftermiddagen. Søndag rider alle deltagere 1 gang. Søndag vil der være fælles frokost efter fulgt af clinic hvor Alberte vil vise en almindelig træning af en af hendes konkurrence heste og der vil være åbent for spørgsmål. Kurset er åbent for max 10 deltagere. Alberte vil under sin undervisning i høj grad forsøge at få både rytter og ’tilskuere’ med. Derfor er kurset ikke kun tænkt som ride undervisning, men man er meget velkommen til at blive og følge alle elevers undervisning, stille spørgsmål mm..

Pris for deltagelse ved kurset er 850,- inkl. fælles frokost. Leje af ridehus er 50,- pr. elev. Dato er d. 23 og 24 januar.

Henvend dig til Alberte Møller-San Pedro hvis du har spørgsmål.

Arrangørens kontaktinfo

Alberte Møller-San Pedro / Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Bukkarvej 15
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil