Toppur: Halvdagstur ved Nr. Vissing

Lørdag den 5. marts 2016

Kun for medlemmer af Toppur

Lørdag d. 5. marts er der halvdagstur midt i mellem Aarhus, Silkeborg og Skanderborg, nemlig i området omkring Nørre Vissing.

Ruten går først østpå ad markveje til landsbyen Høver, så slår vi et slag sydpå og rider vestpå igennem dalen, som stækker sig ned til Sofiendal Gods og Ravnsø. Efter at have passeret Låsbyvej tager vi et smut ind i skoven sydvest for Nr. Vissing og holder en lille pause ved Ravnsø. Sidste del af turen går op igennem skoven, hvor vi kommer tilbage til Nr. Vissing, hvor turen slutter omkring klokken 12.30. Så kan hestene få et lille hvil bundet til trailerne. Husk at tage en spand med til vand og måske lidt foder, mens vi tager en bid medbragt madpakke og de lokale har sørget for en kop kaffe og lidt kage til at køre hjem på.

Vi rider i en gruppe og tilpasser tempoet til at det er først på sæsonen. Ridehjelm er obligatorisk, og man rider på eget ansvar og efter forrytterens anvisninger.

Turen er ca. 15 km og lettere kuperet.

Mødested: Vidkærvej 15-17, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg.

Der er sat et Toppur-skilt på Vidkærvej, hvor man drejer fra. Følg grusvejen, når den svinger til højre efter ca. 100 m. Vi parkerer på ridebanen hos Søren Erik og sadler også hestene op der.

Mødetid: Vi mødes kl. 9.00, og turen starter kl. 9.30.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om turen, så ring til Peter Bunk, mobil 2374 7800 eller Christina Aabo, mobil 9955 7561. Tilmelding sker via Sporti indtil d. 2. marts 2016. Det koster 25 kr. at deltage. Ved tilmelding skal du oplyse navn og telefonnummer på nærmeste pårørende.

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Vidkærvej 15-17
8660 Skanderborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil