Faxi 40 års Jubilæumsstævne og fest

Lørdag den 25. juni 2016

Islænderklubben FAXI inviterer alle Faxi-medlemmer til 40 års Jubilæumsstævne lørdag d.25. juni 2016 kl. 10.00 på faxi-banen Asmindurpvej 100, 4390 Vipperød.

Kom og vær med til at fejre dagen og mød nye og gamle faxi-medlemmer.

Kontakt person: Helle Martensen, helles@tophest.dk, 20440710

Vi har sammensat et sjovt og alsidigt program pris kr. 140,- for voksne og kr. 40,- for Børn (15 år og under)uanset hvor meget du deltager i.

Jubi middag/fest om aften pris 140,- for voksnet og 40,- for Børn (3-15 år) excl. drikkevarer. Underholdende indslag vil være meget velkomne, og vi hører gerne nogle gode faxi-historer.

Der benyttes ikke DI dommere, så intet krav om licens.

Faxiteria med kaffe, drikke, kage, toast og div. guf, men ikke egentlig frokost forplejning, der vil derfor være mulighed for at bestille en frokost sandwich med drikkevare til 40,-

Indtjek: mellem 9.00 og 10.00  vi skal se hestepas/vaccinationsattest.

Hjælpere: Når du melder dig til stævnet melder du dig også til at give en hjælpende hånd.

Skriv i bemærkninger, hvis der er noget du særligt gerne vil hjælpe med: Bage en kage til faxiteraet, opsætning, dommersekretær, sekretariat (ikke icetest), ledvogter, uddele farver, speaker, runner, faxiteria, rengøre toiletter, feje klubhus, tømme skraldespande, feje klubhus, nedtagning, dække op til fest.

Du og hesten må gerne overnatte, så du kan feste igennem.

Program:

JUBI Tøltkeppeni:  2 klasser  Voksne og Børn (15 år og under).  Der rides tølt med med op til 15 på banen efter 2-3 min udvælger dommeren 3-5 ryttere, der skal forlade banen, sådan bliver vi ved til der 5 ryttere tilbage til en final. Der er  præmie til vinderen.

JUBI 4-gang CUP:  2 klasser Voksne og Børn (15 år og under).  Der er 4 ryttere i hvert heat. Der rides tølt, trav, skridt og galop. Rytterne bytter heste indbyrdes og der rides det sammen igen. Dommeren rangere rytterne, men der give ikke karaktere. Hvis der stemning for det kan der til sidst rides en finale med vinderne fra hvert heat.  Skriv i bemærkninger, hvis der er en bestemt rytter du vil skifte hest med. Der er præmie til vinderen

JUBI trec:  Alle kan deltage. Der vil blive lavet en lille fite trec forhindringsbane med en 5-6 opgaver. Kirsten Egholm Jensen, der er fite-trec dommer vil give point og der er en præmie til vinderen.

JUBI stafet:  2 klasser Voksen og Børn (15 år og under) Et hold på 4 ryttere er på banen og viser på skift: Tølt, Trav, galop og skridt.

Der er præmie til det vindende hold. Husk at skrive i bemærkninger hvem du rider på hold med og hvilken gangart du vil ride.

JUBI flyvende pas: Alle kan deltage. Der er op til 5 på banen og der vises flyvendepas på en langside.

JUBI kvadrille: Alle kan deltage.

Arrangørens kontaktinfo

Faxi Islandshesteklub



Se arrangørklubben på SPORTI

FAXI

Mødested/startsted

Faxi's bane
Asmindrupvej 100
4390 Vipperød
Danmark Vis på kort Navigér hertil