Isafold: Kursus med Eyjolfur Isolfsson

20. - 21. januar 2017

Isafold er glad for igen at kunne tilbyde et kursus med Eyjolfur Isolfsson. Eyjólfur er en af de dygtigste inden for undervisning af ryttere og træning af islandske heste. Hans tilgang til undervisningen er, at uddannelse af hest og rytter skal ske gennem gensidig respekt, kommunikation og tillid. Han er desuden manden bag filmene á hestbaki.

Hvis du vil vide mere om Eyjolfur så kig ind på hans egen hjemmeside: www.toltmaster.com.

Kurset afholdes hos Rideklubben Hadsund, Gl. Visborgvej 86, 9560 Hadsund, hvor der er ridehal og gode tilskuerfaciliteter.

Der er plads til 8 ryttere på kurset som består af både ridning og teori. Du kommer til at ride 1 gang (enetime á 40 min.) om fredagen og 1 gang (enetime á 25 min.) om lørdagen.

Fredag vil der være fælles teori sidst på eftermiddagen og lørdag vil der være 15 min. coaching med hver enkelt rytter om eftermiddagen.

Pris: 1.900 kr. + sporti-gebyr. Dette inkluderer frokost fredag og lørdag.

Der kan lejes boks til 200 kr. (5 stk). Der er dog ikke mulighed for, at hesten kan overnatte på stedet. Kontakt os evt. hvis hesten mangler et sted at overnatte.

Tilmelding åbner på Sporti for Isafold medlemmer den 1. november kl. 20.00. Er der flere pladser tilbage, åbnes for tilmelding af ikke-medlemmer den 15. november kl. 20.00. Sidste tilmeldingsfrist er den 8. januar.

På gensyn til et spændende og lærerigt kursus :-)

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Isafold

Arrangørens kontaktinfo

Isafold



Se arrangørklubben på SPORTI

Isafold

Mødested/startsted

Rideklubben Hadsund
Gl. Visborgvej 86
9560 Hadsund
Danmark Vis på kort Navigér hertil