Dyrdilmyri: Det sjællandske ungdomsstævne 2017

17. - 18. juni 2017

Stævneudvalget for DSU inviterer hermed til det årlige junior- og ungdomsstævne på baneanlægget på Nørregård - Valbyvej 44, 3200 Helsinge d. 17.-18. juni.

Stævnet afvikles som et DRL stævne. Der rides på 250 m ovalbane.

Der rides efter gældende FIPO-regler.

Der rides i følgende klasser:

  • Sport A klasser: T.1, T.2, 4.1 og 5.1.
  • Sport B klasser: T.3, T.4, 4.2 og 5.2 
  • Sport C klasser: T5, T8, 4.3 og 4.5
  • Sport D klasser: T8, 4.5 og 3-gang

Der rides B-finaler i klasser med flere end 15 startende ryttere i indledende ridt. Der vil blive redet A-finaler i alle klasser med flere end 4 startende ryttere i indledende ridt. Skulle der være klasser, hvor der ikke rides A-finaler, vil der blive uddelt rosetter i disse på baggrund af karakterer fra indledende ridt.

I T.8 og 4.5 afvikles der separate finaler for juniorer og ungryttere.

Max. antal starter 140 via tilmeldingen. Der vil blive oprettet venteliste.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder at alle ryttere skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening, læs mere om reglerne og hvordan du får licens på www.islandshest.dk.

Det er rytterens eget ansvar at rytteren ved tilmelding har den rigtige rytterlicens, i forhold til de klasser rytteren tilmelder sig i. Endvidere er rytteren selv ansvarlige for at de opfylder kvalifikationskrav ved tilmelding til A-klasser.

Oprykning fra B-klasser til A-klasser er ikke mulig.

Priser

Første start, inklusive fold, koster 400,- for alle klasser - husk selv at medbringe foldmaterialer.
Efterfølgende starter koster 250,- per start for alle klasser.

Boks pr. hest: 600,00 inkl. 1 pk. spåner. Boksen skal muges efter endt brug.

Camping: Gratis

Generel info

  • En rytter kan kun tilmelde 2 heste.
  • Hingste skal stå på boks i nattetimerne. Hestenes ophold på fold og i boks er på rytterens eget ansvar. Dette inkluderer også fodring og vanding. Husk selv at medbringe hegnsmateriale til folden, samt foder og vandspande til din hest.
  • Både fold og boks skal afleveres udmuget og rengjort, inden man forlader stævnepladsen, er dette ikke gjort fremsendes der en regning på kr. 250,00 til ”synderen”.
  • Når man tilmelder sig stævnet forpligtiger man sig samtidig til at hjælpe til ved stævnet. Man kan på forhånd gøre opmærksom på, hvad man ønsker at hjælpe til med: klargøring, indpisker, ledvogter, og oprydning. Man kan dog ikke forvente at få sit/sine ønsker opfyldt. Der mangler ofte nogen til oprydningen, så det vil være dejligt med flere hænder til dette.
  • Program offentliggøres på klubbens hjemmeside ca. 1 uge før stævnestart. Startlister offentligøres aftenen inden stævnestart på facebooksiden Det sjællandske ungdomsstævne 2017, og opslås på stævnepladsen.
  • Der vil være et velassorteret cafeteria på stævnepladsen.
  • Frameldinger: 
    Skal senest ske 14 dage før stævnestart.

Kun ved fremvisning af læge- eller dyrlægeattest, tilbagebetales startgebyr. Boksleje tilbagebetales ikke.

Ved 14 dage til stævnestart - tilbagebetales startgebyr minus 200,- kr. - ved fremvisning af læge- eller dyrlægeattest. Boksleje tilbagebetales ikke.

  • ALLE deltagere tilkendegiver på tilmeldingen, at de er villige til at påtage sig en tildelt tjans på dagen – der vil naturligvis blive taget hensyn til hvornår man skal ride. Man kan komme til at være hjælper enten FØR, EFTER eller INDIMELLEM man selv skal ride – er dette ikke OK, skal man ikke tilmelde sig.

Se derfor efter medhjælperfortegnelsen, som kommer i forbindelse med programmet og vær klar til aftalt tid. Man skal selv finde en afløser, hvis man ikke kan varetage sin opgave.

  • Indtjek fredag fra kl. 18.00 til kl. 20.00 og lørdag fra kl. 07.30 til 10:00
  • Stævneleder er Eva Maria Grout.

Sponsorer

Ønsker du at sponsere en præmie eller på anden måde støtte stævnet, så kontakt Eva Maria Grout, glit2706@gmail.com  eller mobil 26150128.

Tilmeldingen åbner d. 22. maj kl. 18:00 via SPORTI og lukkes ved 140 starter eller d. 7. juni 2017.

Med venlige hilsen
Stævneudvalget

Arrangørens kontaktinfo

Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Nørregård
Valbyvej 44
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil