Stenbro Grand Prix

Søndag den 9. april 2017

Søndag 9. april får København et nyt cykelløb: STENBRO GRAND PRIX

Her får du en enestående mulighed for at deltage i et gadecykelløb midt i København på en spektakulær rute. Løbet foregår på en 1,5 km rundstrækning på Vesterbro, hvor du undervejs får lov til at køre direkte gennem Øksnehallen!

Ruten går gennem Kødbyens smalle gader, hvor der samtidig bliver mulighed for at prøve kræfter med brostenspassager. Løbet varer ca. 50 min.

En Forårsdag På Byens Brosten
Inspirationen til Stenbro Grand Prix er forårsklassikeren Paris-Roubaix, der afvikles samme dag - og i dagens anledning sender TV2 direkte fra Øksnehallen, hvor de har deres ”tour-studie”. Her vil publikum få mulighed for at følge live-transitionen direkte på storskærm i Øksnehallen.

Samtidig vil der dagen igennem være forskellige cykelaktiviteter og messestande i og omkring Øksnehallen som en del af eventen En Forårsdag På Byens Brosten.

Du kan derfor som deltager forvente en særlig atmosfære. Her vil suset fra et felt, der farer henover toppede brosten og igennem Kødbyens smalle gader, skabe en helt særlig stemning i en af København mest rå bydele. 

Mødested/startsted
Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V, Danmark

Rute: 
Rundstrækning på 1,5 km. Se kort over ruten HER 

Klasser:

  • Motion (33-37 km/t)
  • Supermotion (38+ km/t)

OBS! Ovenstående hastigheder er niveau ved normal landevejscykelløb – ved Stenbro Grand Prix vil den forventede gennemsnitsfart være noget lavere pga. brostenspassager og en del sving. 

Program:
12:30-13:00 Mulighed for opvarmning og rekognoscering på ruten
13:20 Start (begge klasser starter samtidig) - der køres 45 min. + 1 omgang
15:00 Præmieoverrækkelse 

Præmier: 
Der er præmier til de 3 hurtigste i hver klasse - både herrer og damer - i samarbejde med ODEX, Endurance Sport og GripGrab. 

Lodtrækningspræmier:
Bikefit (værdi 2.300 kr.) fra Copenhagen Bike-Fit og GripGrab produkter

Pris: 
195 kr.

Tilmeldingsfrist og eftertilmelding: Frist for onlinetilmelding er onsdag 5. april. Eftertilmelding er mulig i startområdet via MobilePay senest en time inden start, hvis der stadig er plads. Dette pålægges et gebyr på 50 kr.

Afhentning af startnummer
På løbsdagen i start/målområdet senest 1 time inden start. 

Cykelparkering: 
Der er mulighed for opbevaring af cykler i afspærret cykelparkering med vagter i Øksnehallen. Du kan tjekke din cykel ind før og efter løbet.

Forplejning: 
Isostar leverer energi til alle ryttere før og efter løbet. Der er madboder i Øksnehallen, hvor du kan købe mad og drikke.

Resultater: Uploades her på siden og på Facebook-begivenheden efter løbet.

Sikkerhed: Du deltager på eget ansvar, og vi opfordrer alle til at passe på hinanden. Løbet afvikles i Kødbyen, på brosten med mange skarpe sving og snævre passager. Derfor er det et krav, at du har en vis erfaring med landevejscykling.

Arrangørens kontaktinfo

DGI Storkøbenhavn


Mødested/startsted

Øksnehallen på Halmtorvet
Halmtorvet 11
1700 København V
Danmark Vis på kort Navigér hertil