SÍÐA: Teoriaften om Gæðingakeppni

Torsdag den 2. marts 2017

Torsdag den 2. marts inviterer vi til teoriaften omkring gædingakeppni fra kl. 19.00 - 21.00.

Teoriaftenen bliver en introduktion til Gædingakeppni verdenen. Der bliver lavet en gennemgang af alle klasserne og de regler man skal kende for at kunne ride et program.

Amalie Møller San-Pedro vil fortælle om de forskellige discipliner, hvordan man rider dem, hvad det er dommerne vil se og om pointsystemet i denne konkurrenceform. Amalie Møller San Pedeo, driver til hverdag San Pedro Training på Bækkegården i Nordsjælland. Amalie har arbejdet fuld tid med islandske heste siden 2013. I den tid har hun blandt andet arbejdet hos Debelmose isheste ved Søren Madsen fra 2013-2014, på Þjóðólfshagi ved Siggi Sig og hos Export Hester v/ Eysteinn Leifsson.

I 2013 uddannede hun sig til Gæðingakeppni dommer og i 2017 bestod hun som den første Landsdommer eksamenen udenfor Island. Herudover har Amalie flere Danmarksmesterskabstitler og en Nordisk Mesterskabs titel i bagagen. Hun blev endvidere vinder af hingsteshowet ved World Tølt 2016 med hingsten Aron fra Møllegården. Amalie har også mange års erfaring i at undervise samt træne såvel ryttere og heste på alle niveauer.

Derudover vil aftenen være en aften, hvor vi vil snakke om hvordan man speaker og hvordan man agerer som dommersekretær. Så har du mod på at afprøve dine speakerevner, prøve kræfter med skriveriet som dommersekretær, så mød også op til denne aften.

Formålet er at vi først og fremmest skal blive lidt klogere, men vi skal også være sociale og have det hyggeligt, så det bliver en aften hvor vi kombinerer alle tingene. Der vil blive serveret te, kaffe og kage.

Vi følger op med en praktisk træningsdag lørdag den 4. marts på Nørregård ved Helsinge. Se invitation og tilmelding på Sporti under 4. marts.

Arrangørens kontaktinfo

SÍÐA – Selskabet for islandshesteavl i Danmark


Mødested/startsted

Agrovi
Industrivænget 22
3400 Hillerød
Danmark Vis på kort Navigér hertil