Toppur: Himmelbjerg-tur

Søndag den 21. maj 2017

Kun for medlemmer af Toppur

Søndag d. 21. maj 2017 er der heldagstur i området omkring Himmelbjerget i det flotte søhøjland. Vi mødes kl. 9.30 og gør hestene klar til turen, som starter kl. 10.00. Mødestedet er på parkeringspladen ”P7” på Knøsvej, som er en sidevej til Tønningsletvej. Der er opsat Toppurskilte ved de sidste par sving, så det er muligt at finde frem.

Ruten kommer til at ligge i Himmelbjergskovene vest for Julsø. Turen kommer til at byde på flotte bøgeskove i ret kuperet terræn og undervejs vil der være mulighed for at soppe med hestene. Vi holder frokostpause på ca. en times varighed og spiser de medbragte madpakker i det grønne. Vi laver en fællesfold, men medbring grime og tov, hvis din hest ikke skal gå på fold i pausen.

Turen bliver ca. 25 km og terrænet er lettere kuperet. Vi rider i moderat til middeltempo på ca. 7,5 km/t og forventer at være tilbage ved trailerne omkring kl. 16.

Turen er for alle, så husk at også ikke-øvede skovtursryttere er meget velkomne.

Der skal rides med ridehjelm. Der rides på eget ansvar.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om turen, så ring til Frank H. Pedersen, mobil 20408470 eller Christina Aabo, mobil 9955 7561.

Tilmelding og betaling via www.sporti.dk. Sidste tilmelding er mandag den 15. maj (dog torsdag 11. maj for fællestransport).

Når du tilmelder dig, så skal du oplyse information om nærmeste pårørende og hvorvidt du ønsker at tilmelde dig fællestransport, som koster 350 kr. tur/retur. Deltagelse i turen koster 50 kr + Sporti-gebyr.

Mødested: Parkeringspladen ”P7”, Knøsvej, 8680 Ry

Mødetid: kl. 09.30

Afgang: kl. 10.00

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

P7 på Knøsvej, sidevej til Tønningsletvej
Knøsvej
8680 Ry
Danmark Vis på kort Navigér hertil