Jökull Pinsetur 2017

3. - 5. juni 2017

Så er til meldingen åben for årets pinsetur. Alle er velkommen - både Jökull medlemmer og ikke medlemmer.

Vi starter fra Ulstrup på adressen, Troldbakkevej 5, 8410 Rønde, lørdag d. 3. juni kl. 10, derfra rider vi via stubbe sø, og Ree park til Rugård camping, hvor vi overnatter i camping pladsens hytter og hvis vi er mange nok låner vi nogle campingvogne.

Søndag rider vi ud fra Campingpladsen, og rundt i og omkring de meget smukke skove ved Rugård gods, vi slutter dagen tilbage på campingpladsen.

Mandag rider vi hjem via kysten, der rides på stranden og en del strækninger rides der i vandet, så det er vigtigt at din hest kan gå i vand, da der ikke kan rides udenom.

Turene er ca. 20, 10 og 20 km, men de 2 lange dage er der indlagt mange små pauser og en god, lang frokost pause. Vi holder et roligt tempo, med aftalte galop strækninger for dem der har lyst. Hvis du ikke tror at din hest kan gå så langt kan vi lave individuelle aftaler om at samle op på halvvejen, eller hvad du og din hest kan klare, med bil og trailer.

Alle dage er der fuld forplejning, fra lørdag morgen til mandag frokost, men vi forventer at alle giver et nap med at tilberede mad. Det vil være muligt at købe øl og vin.

Vi opstiller indhegning til hestene, både på frokost stedet og på Rugård camping. Hvis du vil have separat fold, så medbring selv materialer til dette.

Vi har en følgebil med hele vejen, for at medbringe vores bagage og forplejning

Pris for deltagelse:

Alle 3 dage, for Jökull medlemmer:  500,-kr.

For ikke medlemmer:  600,-kr.

Deltagelse 1 dag, incl. Mad: 200,-kr.

Deltagelse 1 dag uden Mad: 100,-kr.

Har du lyst til at komme forbi til fælles spisning enten lørdag eller søndag, så ring eller skriv. Har du spørgsmål eller gode ideer, så ring eller skriv, vi glæder os til endnu en fantastisk tur på det smukke Djursland.

Turudvalget Jökull

Diana og Ellen

Arrangørens kontaktinfo

Jökull Islandshesteforening



Se arrangørklubben på SPORTI

Jökull

Mødested/startsted

Ulstrupgård
Troldbakkevej 5
8410 Rønde
Danmark Vis på kort Navigér hertil