Toppur: Frijsenborgtur

Søndag den 18. juni 2017

Mødetid: Kl. 10.00                           
Afgang: Kl. 10.30

Jens Knudsen har endnu engang stillet sig til rådighed som guide på en tur i Frijsenborg-skovene, hvor han vil tegne og fortælle om forskellige seværdigheder. Jytte og Verner har ligeledes endnu engang beredvilligt stillet deres ejendom til rådighed som start- og slutsted.

Som altid vil Jens sørge for at vi kommer godt rundt i Frijsenborgs skove. Turen gennemføres i to sløjfer, så vi holder frokost hos Jytte og Verner. Inden frokost går turen til Tinning skov, hvor første del er meget flad, - senere er der mere kuperet og på hjemvejen er der gode muligheder for tölt/travture. Vi skal selvfølgelig besøge nogle af skovens kæmper!  Efter frokost går turen til Sønderskoven syd for postvejen, her er der mere fladt, men også muligheder for at se nogle af skovens dyr i form af Sika og Krondyr. Hjemturen vil gå gennem Tinning Mose, hvor der er en helt speciel flora.

Dette er en tur du absolut skal unde dig selv. Der er smukt og Jens elsker at tegne og fortælle af sin righoldige viden om disse lokaliteter

Turen vil alt i alt være på ca. 25 km.    

Ved tilmelding oplyses navn og mobiltelefon til pårørende. Endvidere telefonnummer og opsamlingsadresse hvis ønske om fællestransport. Endelig oplyses om du har ridekort til Frijsenborgskovene.

Arrangør:     
Pia Dora: piadora@toppur.dk, tlf. 6082 7181
Jens: tlf. 2611 7363

Der skal rides med ridehjelm. Der rides på eget ansvar.

På gensyn
På skovtursudvalgets vegne 

Jens & Pia Dora

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Jytte og Verner
Pøtmøllevej 5
8382 Hinnerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil