FAXI Klubmesterskab

Lørdag den 17. juni 2017

Islænderklubben FAXI inviterer alle Faxi-medlemmer til Klubmesterskab, på Faxibanen, Asmindrupvej 100, 4390 Vipperød.

Vi håber på en hyggelig dag, hvor vi slutter af med fællesspisning. Faxi indkøber kød til grillen – diverse tilbehør skal man selv medbringe. Ægtefæller og børn er meget velkommen. Der kan købes øl og vand – Vin skal man selv medbringe.

I løbet af dagen kan man i cafeen købe ”grill selv pølser”, toast, kage, kage, øl og vand.

Stævnet er et klubarrangement (D-stævne) og det er en nødvendighed, at alle giver en hånd med, hvis du ikke er indstillet på det skal du ikke tilmelde dig. Der skal stilles op, speakes, tastes på pc, bages kage, deles båndfarver/samles hestepære, skrives for dommere, passe cafeen, ryddes op og meget mere. Rengøring kan passende foregå dagen efter.

Spørgsmål stilles til Nete Jørgensen – mail formand@faxi-klubben.dk / tlf. 40750733

Der er folde til rådighed for alle startende heste.

Max. 80 starter

Pris 125,- kr. pr. start

Gebyret refunderes ikke ved framelding.

Ændringer efter tilmelding kost 50,- kr.

Der udsendes ikke program, men tidsplan, startliste og hjælperliste kan ses på www.faxi-klubben.dk  og facebook ca. 4-5 dage før start.

Der udbydes følgende klasser:

T8, T5, T4, T3, 4.5, 4.3, 4.2, 5.2 og Mesterskabs-tøltkepni. I frokostpausen er der børnetølt for børn i alderen 0-10 år.

Beskrivelser af klasserne:

T.3

Opgaverne er:  Langsom tölt. Hesten tages ned i skridt, der skiftes volte   Langsom tölt på kortsiderne. På langsiderne tydelig øg-     ning af skridtlængden   Hurtigt tempo tölt

T.4

Opgaverne er:  Valgfri tölt   Langsom, jævn og rolig tölt. Tag ned i skridt og skift volte.   Langsom til middeltempo tölt. Tøjlerne holdes i én hånd og     der er tydeligt ingen tøjlekontakt til hestens mund.

T.5

Opgaverne er:  Langsom tölt. Hesten tages ned i skridt, der skiftes volte.  Langsom tölt på kortsiden. På langsiden tydelig øgning af     skridtlængden

T.8

Opgaverne er:  Valgfrit tempo tølt, hesten tagen ned i skridt og der skiftes volte, herefter valgfrit tempo tølt

4.5

Opgaverne er: Valgfrit tempo tölt   Langsom til middel trav   Middel skridt   Langsom til middel galop

4.3

Opgaverne er:  Langsom tölt   Langsom til middel trav   Middel skridt   Langsom til middel galop    Middel til hurtig tölt

4.2

Opgaverne er: Langsom tölt   Langsom- til middel trav   Middel skridt    Langsom- til middel galop   Hurtig tölt

5.2

Opgaverne er: Langsom til middel tölt   Langsom til middel trav   Middel skridt    Langsom til middel galop   Flyvende pas Hestene må vise pas 3 gange på en langside

Karaktererne for tölt og pas tæller dobbelt

Tøltkeppeni:  2 klasser, Let/middel klasse, og middel/svær klasse.  Der rides tølt med med op til 15 på banen efter 2-3 min udvælger dommeren 3-5 ryttere, der skal forlade banen, sådan bliver vi ved til der 5 ryttere tilbage til en final.

Arrangørens kontaktinfo

Faxi Islandshesteklub



Se arrangørklubben på SPORTI

FAXI

Mødested/startsted

Asmindrupvej 100
4390 Vipperød
Danmark Vis på kort Navigér hertil