Zombieløbet 2018 - Familietilmelding

Søndag den 23. september 2018

Zombierne indtager endnu engang Vallensbæk Mose, når Zombieløbet afvikles for femte gang søndag d. 23. september 2018 kl 11.00-18.00. Sluttidspunkt afhænger af antallet af tilmeldte.

Zombieløbet er et oplevelsesløb, hvor løbere skal løbe igennem terræn, mens de bliver jagtet af skræmmende og blodtørstige zombier. Løbet tilbyder en unik og uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne.

Som løber er du ved at evakuere København ved at løbe fra sikkerhedszone til sikkerhedszone. Til løbet skal du forlade sikkerhedszonen i Vallensbæk Moses trygge barrikader, for at løbe til den næste sikkerhedszone. Du får rig mulighed for at teste din styrke, acceleration og ikke mindst din psyke, når du forsøger at undslippe zombiehorderne i ingenmandsland som leder dig igennem den udfordrende trailrute. Man kan som løber vælge at løbe ruten en gang – 5 km, eller to gange – 10km.

Som smittet zombie vandrer du hvileløst rundt i jagten på at stille din umættelige appetit for ”Braaaaiinzz” og friskt kød. Er du frisk på at arrangere et fedt zombieoutfit, så sørger vi for at du får lagt en super fed make-up og deltager i en zombie workshop. Herefter er du helt klar til at jage de panikslagne løbere for at tage deres liv.

Så er der kun et spørgsmål tilbage, er du løber eller zombie?

Se mere på løbets hjemmeside og følg os på facebook. Alle os fra Zombieløbsholdet håber i al fald vi ses d. 23/9 2018 til en uforglemmelig dag i det fri.

Priser 
Løbere (max 2100 deltagere) og zombier (Max 400 deltagere)

  • Tilmelding til og med d. 31. december 2017: 1000 kr
  • Tilmelding til og med d. 31. maj 2018: 1.100 kr
  • Tilmelding til og med d. 6. september 2018: 1.200 kr
  • Det er ikke muligt at eftertilmelde familiebilletter.

Ønsker du at lave en normal tilmelding til Zombieløbet, så klik her.

Bemærk at Zombieløbet forbeholder ret til at anvende samtlige fotos, der tages i forbindelse med Zombieløbet (herunder også af løbsdeltagere), til brug i forbindelse med bl.a. markedsføring, reklame, sociale

Mødested/startsted

Vallensbæk Mose
Rendsagervej 5
2625 Vallensbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil