Teitur: Rytterens kost, vitamin- og mineraltilskud

Tirsdag den 16. januar 2018

Nu har vi snart fået styr på hestene, men hvad med rytterne!! Lene Nørresø vil gøre os klogere på hvilke vitaminer og mineraler der kan optimere vores sundhed og energi.

Arrangementet starter tirsdag den 16. januar kl. 19.15.

Lene Nørresø siger:

”Vitaminer og mineraler er livsvigtige. Derfor undrer jeg mig over, at tilskud af vitaminer og mineraler stadig mistænkeliggøres og miskrediteres. Det ligger mig derfor på sinde at bidrage med vigtig viden til jer, der ønsker at supplere en god og næringsrig mad med daglige vitaminer og mineraler af høj kvalitet.

Mange danskere mangler næringsstoffer. Det gælder både børn og ældre, folk der lever et stressende liv, er syge, indtager medicin, drikker for meget alkohol, eller dem der ikke spiser en næringsrig eller varieret kost. Hører du til dem, der ønsker at supplere din gode mad med et vitamintilskud, så kan det betale sig at vide noget om former og kvaliteter. Der er nemlig voldsom stor kvalitetsforskel på de vitamin- og mineralpræparater, der er på markedet. Højkvalitets vitaminer og mineraler kan optimere din sundhed, din hormonelle balance, dit energiniveau og din hjernekapacitet, så du har mere velvære i dit daglige liv”.

Pris for medlemmer: 150 kr. (ekskl. gebyr)

Pris for ikke-medlemmer: 200 kr. (ekskl. gebyr)

Tilmelding er bindende, dog aflyses arrangementet ved færre end 13 tilmeldte.

Arrangørens kontaktinfo

Teitur



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Hollænderhallen, lokale 3
Halvej 1
2791 Dragør
Danmark Vis på kort Navigér hertil