SIDA: Gædingakeppni stævne på Nørregård

5. - 6. maj 2018

slandshesteklubben Sida afholder 2-dags Gædingakeppni stævne (DRL) på Nørregårds 300 m bane. Der rides A-finaler i alle klasser, og B-Finaler i klasser med flere end 16 deltagere.

Der udbydes A-Flok ELITE (GDA), A-Flok HOBBY (GDA), B-Flok ELITE (GDB), B-Flok HOBBY (GDB), Ungdomsflok(GDY), Teenagerflok(GDT), børneflok(GDC) og C-Flok(GDC).

Vi har valgt at udbyde A-Flok og B-Flok som Hobby og Elite, hvor der vil være fælles udtagelses ridt, men separate finaler for Elite og Hobby. Elite klassen er for ambitiøse sportsryttere med ambitioner om DM mm, og hobby klassen er for hobby ryttere der gerne vil have mulighed for at ride et 4-gangs eller 5-gangs program og stadig have en chance for at ride en finale mod ryttere på eget niveau. Ideen er hentet fra Island hvor denne opdeling findes ved større gædingakeppni stævner. Udtagelseskarakteren tæller stadig i DRL, da der er fælles udtagelse.

GDA, GDB, GDY, GDT og GDC er DRL klasser og tæller således som kvalifikation til DM.

Der er plads til 85 ekvipager, og stævnet gennemføres, såfremt der er flere end 50 deltagere.

Tilmelding på Sporti åbner den 10. april kl 20:00

Det koster 650,- at starte i klasserne GDA ELITE, GDA HOBBY, GDB ELITE, GDB HOBBY, GDY, GDT, GDC og C-flok. Prisen inkludere mulighed for opsætning af fold – husk at medbringe hegnsmateriel. Bokse kan købes.

Der vil være et dommerhold på tre dommere fra Island og Sverige, bestående af Nina Bergholtz, Valdimar Magnús Ólafsson og Heiða Dís Fjelsteð.

Der vil være rosetter til alle finaledeltagere og pokaler til nr. 1,2 og 3 i alle klasser.

Såfremt der ikke er fyldt, når stævnets tilmelding på Sporti lukker den 3/5 kl 20, vil det være muligt at tilmelde sig på stævnepladsen. Man skal dog tilmelde sig i sekretariatet senest 1 time før klassens start.

Tentativt Program offentliggøres på Sidas Facebook side om aftenen den 3/5. Tidspunkter for klassestart vil være med forbehold for eftertilmeldinger, således at klasserne kan starte senere end angivet, men ikke tidligere.

Der vil være et beskedent cafeteria på pladsen, så lad madpakken blive hjemme og tag familien med til en hyggelig dag i islandshsetens ånd.

Det vil være rigtig dejligt, hvis du vil give en hjælpende hånd – har du lyst, så skriv til Carlos_lone@mail.dk

Vi glæder os til at se jer på Nørregaard, Valbyvej 44, 3200 Helsinge

Venlig Hilsen
Avlsforeningen Sida

Arrangørens kontaktinfo

Avlsforeningen Sida


Mødested/startsted

Nørregaard
Valbyvej 44
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil