Brøndby Kvindeduathlon 2018

Søndag den 26. august 2018

Få en oplevelsesrig søndag - det er nemmere end du tror.

2,5 km løb – 25 km cykel – 2,5 km løb

Brøndby Triathlon Club har i samarbejde med vores sponsor Snow Fun hermed fornøjelsen at invitere dig med til Europas hyggeligste kvindeduathlon.

Tag din veninde, arbejdskollega, mor eller søster med til nogle sjove timer og sundt samvær. Man behøver ikke være en jernkvinde for at deltage. Det eneste det kræver er lidt vilje, cykel, hjelm og et par løbesko.

Stævnet afvikles i Brøndby med start- og målområde ved Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby (ved ’Den Røde Hal*). Ruterne foregår i området omkring Brøndbyhallen og er tydeligt afmærkede.

Desuden står mange frivillige hjælpere klar til at vise vej, og politiet sørger for, at den normale trafik ikke generer deltagerne.

Der er masser af plads til tilskuere, så både mand, kæreste børn og veninder er velkomne til at hygge og heppe ved målområdet og langs ruten.

Kvinder støtter kvinder. Vi støtter Alexandra kollegiet, et kollegium for unge mødre under uddannelse samt deres børn – med 10 kr. pr. deltager. Læs mere på www.alexandrakollegiet.dk.

Tilmelding: Online tilmelding på SPORTI. Hvis I gerne vil starte flere sammen, skal I tilmelde jer samlet.

Mødested:
Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby.

Start:
De første 100 tilmeldte vil få start kl 10.00. De næste 100 vil få start kl 10.20, osv. Dette aht at vi får sendt deltagerne afsted sikkert. Husk fremmøde senest en time før. Startnummer afhentes på dagen.

Deltagerpris:
Kr. 295,- frem til og med 17. august, derefter kr. 345,-. Tilmelding på dagen mellem kl 8.30 og 9.30, såfremt der er ledige pladser.

Alderskrav:
Man skal være født før år 2004.

Færdselsregler:
Cykelhjelm er påbudt. Af sikkerhedshensyn må du ikke have musik el lign i ørene. Vis hensyn og følg altid færdselsreglerne.

Omklædning:
Der er omklædningsfaciliteter i ’Den Røde Hal’ på stævneområdet.

Parkering:

Der er mange parkeringspladser i området ved Brøndby Hallen. Følg anvisninger og vær opmærksom på evt tidsbegrænset parkering.

Kontakt:
kvindetri@kvindetri.dk.

Yderligere info:
Besøg os på  Brøndby Kvindetri på Facebook.

Du kan godt – vi tror på dig ! Mere end 16.000 kvinder har allerede gennemført og vi glæder os til at se dig !

Arrangørens kontaktinfo

Brøndby Triathlon Club


Mødested/startsted

Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby
Danmark Vis på kort Navigér hertil