Dyrdilmyri: Stævneforberedelse & den velredne hest

23. februar - 20. april 2011

Stævneforberedelse og den velredne hest ved Mille Kyhl
- et individuelt undervisningsforløb over 5 gange ½ time

Første gang onsdag d. 23. februar, herefter d. 9. marts, 23. marts, 6. april og 20. april.

Tilmelding til kurset er indtil den 3. februar forbeholdt medlemmer af Dyrdilmyri. Den 4. februar åbnes op for tilmelding for andre.

Drømmer du om en afbalanceret, smidig og velredet hest, og er du indstillet på god forberedelse for at opnå et langsigtet mål, så vil du i dette undervisningsforløb få hjælp til at finde ud af, hvad præcis du og din hest skal arbejde med. Undervisningen sigter mod at du får mere styr på grundridningen, og at du får flere redskaber til dit træningsforløb med din hest.

Du får hjælp til opstilling, korrekt opbygning af din hest i de forskellige gangarter, tættere kontakt og godt samspil mellem dig og din hest. Derigennem vil du få mere styr på, tempo, retning som vil komme til udtryk i bedre gangarter og bedre bevægelse.

For at hesten hele tiden har glæden med i ridningen, er tilfreds og samarbejdsvillig, og fungerer optimalt ,så lægger Mille vægt på, at hesten bliver styrbar for lette hjælpere.

Målet er at få gode oplevelser med hinanden både på banen og i skoven.

Om Mille

Mille er uddannet beridder, træner/ ridelærer C fra universitetet Hólar skole på Island, og hun har boet og arbejdet på adskillige hestegårde i Island og Danmark

I det daglige driver hun sit stutteri Stald Kyhl se www.staldkyhl med 35 egne heste, ti pensionærheste, tilridning, træning, undervisning, og kurser.

Mille er en erfaren konkurrencerytter og har i flere år konkurreret på banerne i Danmark og Island, og har adskillige gange deltaget i DM, og i 2010 blev Mille udtaget til NM i Finland på sin ene hingst 5-gængeren Sjódur fra Galtastödum, og Milles anden hingst 4-gængeren Spyrnir fra Sigridarstödum blev udtaget i T.2 for ungrytter.

I sin undervisning lægger Mille meget vægt på at processen med uddannelsen af hesten og rytteren foregår i det korrekte tempo, fordi det er vigtigt for hestens holdbarhed og glæde.

Hun underviser på alle niveauer og elsker at hjælpe hest og rytter på rette vej.

Pris (inklusiv ridehus):

  • Medlemmer: 1.500,00 kr.
  • Ikke medlemmer: 1.750,00 kr.
  • Dyrdilmyri Juniorer/Ungryttere: 1.000,00

Deltagergebyret refunderes ikke, men du er velkommen til at sende en anden.

Min. 8 og max. 10 deltagere.

Arrangørens kontaktinfo

Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Ridehuset
Bukkarvej 15
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil