Ullerup Open

Søndag den 26. juni 2011

Kongelundens Rideklub inviterer til ”Ullerup Open” islænderstævne søndag d. 26. juni fra kl. 9-15

Vi har den glæde atter i år at afholde vores populære lokale Ullerup Open stævne for Islændere og deres ryttere. Stævnet er kun for medlemmer af Teitur..

Det er et hyggestævne, hvor alle kan være med, fra dig som er til stævne for første gang, og til dig som har prøvet det før.

Det vil sige at vi har klasser fra den helt lette 3 gang til de lidt sværere klasser som T5 og 4.3.

Hertil kommer at vi også laver noget for børnene, og de barnlige sjæle, så der vil også være flagridt og sodavands- og øl-tölt.

Vi starter kl. 9.00 og fortsætte, med en frokostpause kl. 12-13 frem til ca. kl. 15. Der vil blive afviklet følgende klasser.

  • T8 (let tölt klasse)
  • T5 (middelsvær tölt klasse
  • 3-gang(let klasse med frit valg af 3 gangarter)
  • 4.5 (let 4-gangs klasse)
  • Flagridt (for sjov klasse)
  • 4.3 (middelsvær 4-gangs klasse
  • sodavand tölt(for sjov klasse)
  • øl tölt(for sjov klasse)

Er du usikker på hvad disse klasser i øvrigt indebære, kan du kontakte os, så vi kan guide dig, eller du kan finde oplysningerne på DI´s hjemmeside.

Vi er som sagt så heldige i år at Kongelundens Rideklub arrangerer stævnet, og det vil derfor foregå på den store bane på Tømmerupvej 276, 2791 Dragør. Lise Kondrup vil vanen tro være vores engagerede og søde dommer på dagen.

Da det forgår i Kongelundens Rideklub betyder det, at vi kan få en lidt større bane til rådighed, som egner sig til, at der er flere heste på banen ad gangen, og så er der også mulighed for, at vi kan spille musik, og en speaker kan guider ridningen for rytterne på banen.

Vi går også lidt på kompromis med de officielle stævneregler, da vi som sagt ønsker at stævnet skal være for alle, og det skal være på ren hyggeplan. Vi har derfor besluttet at én hest gerne må starte med forskellige ryttere. Da der jo er flere familieheste og/eller heste med halvparter får alle hermed en chance for at komme og være med til stævnet.

For hestenes skyld må én hest dog max deltage én gang i 2 forskellige klasser, samt enten i flagridt eller sodavands-/øl-tölt. Altså kan 1. rytter starte f.eks. i T8 og 2. rytter f.eks. i 4.5 på samme hest, og hesten kan endvidere med én af rytterne deltage i flagridt eller sodavands/Øl-Tölt

Alle skal bære ridehjælm, både under opvarmning og selve stævnet, hvor hageremmen er spændt.

Vi håber i vil komme og gøre dagen festlig sammen med jeres dejlige Ismuler. Vi vil sørge for at man kan købe lidt mad og drikke.

Tilmelding skal ske via www.sporti.dk og én klasse koster 100 kr. Sodavands- eller øl-tölt koster 25 kr. Der vil blive lagt program og startlister for dagen på www.teitur-amager.dk.

Der vil være mulighed for at stille hestene på Helles gæstefold overfor Kongelundens Rideklub, for de ryttere som ikke stå lige i nærheden. Husk at man selv rydder op efter sig når man har forladt foldene.

Hvis i har spørgsmål kan i bare skrive eller ringe til os.

Lis tlf 2811 2811 e-mail lislysholm@gmail.com
Gitte tlf. 2441 9319 e-mail prinsbjarne@mail.dk
Anette tlf. 2072 6898 e-mail anettesainis@stofanet.dk

Arrangørens kontaktinfo

Teitur



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Kongelundens Rideklub
Tømmerupvej 276
2791 Dragør
Danmark Vis på kort Navigér hertil