Tvekamp Skagi vs Kostur

Lørdag den 10. september 2011

Kun for medlemmer af Skagi og Kostur klubberne

Kostur har den fornøjelse at indbyde til et hyggeligt endagsstævne uden finaler, mellem klubberne Skagi og Kosturs medlemmer. Resultatet offentliggøres til præmieoverrækkelsen sidst på dagen. Der vil være rosetter til de 3 bedste i hver klasse og en ”vandrepokal” til stævnets mest vindende klub. Tilmelding foregår via sporti og der er plads til 12 ekvipager i hver tølt og gangarts klasse samt trail, så det er først til mølle princippet. I 4 gangs stafet er der plads til 40 deltagere. Tilmelding starter d. 29/7 kl 18.00

Deltagergebyr 250 kr inkl. Fold. Husk at medbring hegnsmateriale, spand osv. Folde rengøres efter brug. Det er muligt at leje en boks (forbeholdt hingste)medbring selv strøelse, og rengør efter brug. Lad madpakken blive hjemme og støt cafeterievognen. Der rides ikke efter fipo, men de gængse klasser rides som beskrevet i fipoen. Ridehjelm er obligatorisk når man er til hest.

Beskrivelse for trail og 4 gangsstafet vil blive lagt på Kosturs hjemmeside.

Der er lagt op til en rigtig sjov og hyggelig dag med vores dejlige isheste og deres ryttere, så tøv ikke kom og vær med.

7.30 - 9.00 indsyning, husk stamtavle/vacc.kort og tro og loveerklæring

Program og startlister vil stå på hjemmesiden 1 uge før stævnet.

Arrangørens kontaktinfo

Kostur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben SKAGI

Mødested/startsted

Naustok 3
4440 Mørkøv
Danmark Vis på kort Navigér hertil