Teitur: Heldagstur for Teiturs juniorer

Lørdag den 27. august 2011

For at Teiturs juniorer kan lære hinanden at kende på tværs af opstaldningsstederne, vil vi gerne invitere til heldagstur på Amager Fælled lørdag den 27. august fra kl.10-16.30.

Programmet vil byde på både tur på fælleden, frokost og aktiviteter i løbet af dagen. Turen starter fra kronborg, Tømmerupvej 289, kl. 10 for de der kommer fra den side af Kongelunden, og derpå er næste mødested/opsamlingssted kl. 10.25 ved Parkeringspladsen i midten af Kongelunden.

Vi rider først en lille times tid på fælleden, og derpå låner vi en fold derude (og inddeler den i mindre bidder for de heste, der ikke kender hinanden) så vi i ro og mag kan spise frokost. Bagefter laver vi forskellige ting såsom at flette smykker af din hests halehår, diverse aktiviteter på/med hestene og til sidst rider vi hjem igen. Vi er tilbage ved Parkeringspladsen kl. 16, og ved Kronborg ca. 16.30.

Tempoet er selvfølgeligt sådan at alle føler sig trygge – og for de, der gerne vil have lidt fart på ind imellem, vil der også være plads til det. Du skal medbringe grime og træktov, hvis du ikke har et hovedtøj hvor tøjler/bid kan ”clipses” af. Vil du gerne have din mor eller far med, er de også velkomne. I tilfælde af regn flyttes turen til en anden dag. Vi checker vejrudsigt dagen før, og giver besked til deltagerne i tilfælde af heldagsregn.

Det koster 75 kroner at deltage (inkl. udgifter til frokost og låse/perler mm. til smykkerne samt Sporti gebyr kr. 10. Kan vi få tilskud fra DI, vil deltagerne få tilsvarende beløb tilbage).

Tovholdere på dagen er Annett, mor til Maya på 13 år og Susan, mor til Sofine på 12 år, alle med heste på Kronborg på Tømmerupvej. Tilmelding via Sporti indtil den 20.8. Har du/I spørgsmål så bare send en e-mail til annettborchardt@hotmail.com. Når tilmeldingsfristen er udløbet, så får I en mail fra os med lidt praktiske detaljer og I kan lave en lille præsentation af jer selv og jeres hest, som vi så sender rundt til gruppen, så I alle kender lidt til hinanden inden vi mødes.

Mange hilsener
Annett og Susan

Arrangørens kontaktinfo

Teitur



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Kronborg
Tømmerupvej 289
2791 Dragør
Danmark Vis på kort Navigér hertil