SPORTI services

SPORTI har en vifte af services som vi kan tilbyde vores kunder. Alle har som formål at gøre administrationen lettere for dig som arrangør, mens det samtidigt skal virke sikker, professionelt og hurtigt for kunderne.

Priser

Vores priser er generelt baseret på et administrationsgebyr på kr. 10,- per deltager/billet/betalt kontingentopkrævning. Lavere gebyr på kr. 7,- opkræves hvis det samlede deltagergebyr er under kr. 65,-. Vi arbejder ikke med et oprettelsesgebyr.

Online tilmelding og betaling

Kerneydelsen er vores fleksible online tilmelding og betalingsløsning, hvor I som arrangører kan benytte SPORTI løsning til håndtering af tilmeldinger og betalinger. Der er næsten ikke den formular som vi ikke kan oprette - vi anbefaler dog altid at gøre tilmeldingen så simpel som mulig.

Medlemsadministration

Gør som ca. 50 andre klubber med tilsammen 12.000 medlemmer: Benyt SPORTI's medlemssystem til administration af medlemmer og kontingentopkrævninger. Det tager under 10 minutter at få sendt kontingentopkrævninger ud til 500 medlemmer. Og der er tilknyttet en masse andre funktioner der gør det lettere at være administrator for en klub.

Billetsalg

Skal du afholde en større event, hvor deltagerne skal have udstedt en billet, så kan vi også levere et simpelt billetsystem. Deltagerne får tilsendt en PDF med billetten som de selv skal printe og medbringe på dagen. Billetten er påført en stregkode, hvor du som arrangør kan scanne billetten og kontrollere gyldigheden (vi har software og scanner du får med).

Tidtagning med RFID chips

Vi tilbyder en meget pålidelig elektronisk tidtagning med RFID engangschips primært til cykelløb og rulleskøjteløb. Det betyder, at der ikke skal bruges tid på at indsamle chips efter løbet eller holdes styr på indbetalte deposita. Alt hvad vi skal bruge er en eventuel eftertilmeldingsliste og så er resultaterne klar efter løbet.

Special løsninger

Vi laver gerne en special tilmeldingsløsning til jer. SPORTI har udviklet en løsning til Sport Event Fyn til Euro Gym 2010, hvor ca. 5000 gymnaster skulle registreres.

Kontakt os på info@sporti.dk eller ring til Martin på +45 2071 7384, hvis du vil vide mere.

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.