Gandur: Undervisning med Dennis Hedebo Johansen

Wednesday 1 July 2020

Dennis rider på Topplan og er fast inventar på det Danske landshold, driver til daglig stutteri Almindingen på Langeland og har Stor erfaring i undervisning af heste og rytter på alle niveauer, med forskellige ambitioner.

På Almindingen arbejdes der med heste i alle aldre og på alle niveauer. Lige fra ungheste, skovtursheste til top konkurrence og kårings heste.

Dennis har i mange år levet af at træne heste og er tidligere danmarksmester i T.2, 4.1 og 5,1 og har været på landsholdet 9 gange med 5 forskellige heste. Og altid som minimum i top10 til NM og VM.

Mangler du hjælp eller inspiration til træningen, om enden du rider i skoven eller er konkurrence rytter, er her bestemt en fantastisk mulighed for at nå dine mål og blive klædt på til sæsonen.

  • Der er plads til i alt 8 deltager - Dog minimum 6, for at vi kan gennemføre kurset.
  • Der rides på ovalbanen i skærup, damkjærvej 4 7080 Børkop.. 
  • Dog forbeholder klubben sig ret til at flytte kurset til ridehus i Egtved hvis vejret ikke arter sig til at vi kan være ude.. Hvis dette bliver nødvendigt betales der 45,- for brug af ridehus som betales via. Mobilpay på selve kursus dagen (du betaler kun ved deltagelse – må du af en eller anden årsag melde fra, betaler du ikke for ridehuset – undervisnings gebyr tilbagebetales ikke). Ved Banen er der mulighed for at benytte de opsatte folde ved banen, mens du venter..
  • Der er ride tider fra kl. 16.00
  • Tidsplanen ligges på Gandurs facebook Side
  • Ønsker til ridetid kan skrives i bemærkninger og vi vil gøre hvad vi kan for at opfylde jeres ønsker.

Pris 350,- = 30 min. Undervisning.

Vi har naturligvis kage og kaffe på menuen under hele kurset.

Organizer contact info

Gandur / Stine Madsen



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Meeting / starting place

Damkjærvej 4
7080 Børkop
Danmark Show on map Navigate here