Tindskards Summer Party

Sunday 22 May 2022

Tindskards Summer Party

Vi glæder os til sommer og derfor skyder vi sommersæsonen i gang med et hyggestævne, hvor hygge og samværet skal have max gas.

Der er lagt op til en dag, hvor alle kan være med, så her er en god mulighed, hvis du aldrig har prøvet stævner før, eller bare trænger til at komme ud og have en hyggelig dag med hestevenner uden det hele er alt for seriøst.

Det hele foregår på ovalbanen på Vestervangsvej 1, d. 22/5-2022 fra kl 10.00. Indtjek åbner kl 8.30 til 9.30.

Der kan startes følgende klasser:

  • Pina Colada 3-gang: Her vises 3 valgfrie gangarter (Vælg mellem tølt, trav, skridt, galop). Ved den gangart man ikke ønsker at vise rider man ind på midten af banen.
  • Margarita 4-gang: valgfri tempo tølt, trav, skridt, galop.
  • Sex on the Beach 4-gang: Langsom tølt, trav, skridt, galop, beautytølt.
  • Tequila Sunrise tølt: Valgfri tempo tølt på begge volter.
  • Bloody Mary tølt: Langsomt tølt, volten skiftes, tølt med øgninger på langsiden, beautytølt.
  • Mojito-tølt: Rides som en klassisk øltølt, hvor det gælder om at være hurtigst banen rundt, uden at spilde.
  • Filur: Kun for børn under 16 år. Der rides en omgang i valgfri gangart. I denne klasse er det tilladt at blive trukket.
  • Blue Hawaii: Find hulaskørtet og kokosnødderne frem i denne udklædningsklasse med sommertema. Der rides en runde i en valgfri gangart. Udklædning og fremvisningen tæller hver 50% af bedømmelsen. Klassen er åben for alle og det er tilladt at blive trukket.

I beautytølt, vises hesten i tølt, som rytteren synes den fremviser sig bedst. Det kan være hurtig tølt, løs tøjle eller andet selvvalgt tempo.

Der afholdes ingen finaler, men de bedste i hver klasse præmieres med flotte præmier. Alt efter hvordan tilmeldingen fordeler sig, kan 3-gang, Margarita 4-gang og Tequila Sunrise tølt blive opdelt i junior (til og med 15 år) og senior, så husk at skriv korrekt alder ved tilmelding.

En hest må gerne have flere ryttere, men må kun starte én gang i hver klasse og højst en gangarts- og tøltklasse. En hest må ikke starte mere end 4 klasser i alt.

Rytterlicens er ikke nødvendig, da dommerteamet udgøres af erfarne og flinke stævneryttere. Det er desuden tilladt for islandske heste med grønt pas, at deltage.

Startgebyr 350 kr. pr. equipage ekskl. sportigebyr.
Tilmelding er bindende og startgebyr tilbagebetales kun ved fremvisning af gyldig læge/dyrlægeerklæring eller ved aflysning (ekskl. Sportigebyr).

Der er maximalt plads til 60 deltagere og tilmelding er først til mølle. Der kan maximalt startes 2 heste pr. rytter. Der kan opstilles fold ved trailerparkeringen.

Det er muligt at leje boks for 300,-, Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal til rådighed. Bokse skal muges før du forlader pladsen, ellers opkræves et oprydningsgebyr på 500,-

Sidste frist for tilmelding er 12/5-2022.
Program og tidsplan for stævnet vil være at finde på vores facebookside senest 19/5.

Heste skal være vaccineret efter gældende regler. Sidste vaccination må ikke være senere end 365 før start. Der afleveres tro-og love erklæring ved indtjek.

Da vi er afhængige af hjælpere håber vi, at alle vil tage en aktiv part og hjælpe til. Der udarbejdes en hjælperplan, der ligges op sammen med tidsplanen. Har man ikke selv mulighed for at hjælpe, bør man medbringe en hjælper. Skriv på tilmeldingen, hvor du godt kunne tænke dig at hjælpe til.

Lad madpakken blive hjemme, for vi åbner op for cafeteriet, hvor der vil være mulighed for at købe mad og drikke i løbet af dagen.

Vi glæder os til at sparke sommersæsonen i gang sammen med jer!

Med Venlig Hilsen 

Organizer contact info

Tindskard islandsheste


Meeting / starting place

Vestervangsvej 1
9850 Hirtshals
Danmark Show on map Navigate here