Børnecuppen hos Kallmayer Isheste

Saturday 18 June 2022

Elsker du at være sammen med andre børn, der har den samme interesse som dig? Kan du lide at lave sjove ting sammen med din hest?

I så fald – pak madkassen og hele din familie ned og kom og deltag i Børnecuppen hos Kallmayer Isheste på Gl. Klitgaard Camping og Hytteby. Hos os er der med store legepladser, hoppepude og minizoo plads til hele familien. Aldersgrænsen er til og med 13 år.

Dato: 18/6 2022
Start: 9:30

Pris: Kr. 250,00 Inkl. gebyr fra Sporti.

Det er valgfrit, hvor mange klasser og hvilke, man ønsker at starte. Dog max tre klasser pr. rytter.

Klasserne kan mixes på alle måder.

Du kan vælge at deltage i klasse 1a, 1c og sodavandsridt. Du kan også vælge at deltage i klasse 1b, 2 (sodavandsridt) og 3 (Pimp your pony – Fri fantasi) eller blot en enkelt klasse. Valget er dit!

Alle ryttere vil modtage en deltagerroset og der vil yderligere være præmier til 1. – 2. og 3. pladsen i hver klasse.

Tilmeldingen sker via sporti.dk og åbner d. 6/5 Kl. 18. Vær opmærksom på, at tilmeldingen er bindende og pengene kun betales tilbage mod forevisning af gyldig læge/dyrlægeerklæring.

For at gennemføre dagen, skal der minimum være 15 deltagere. Der er plads til 50 deltagere i alt. Tilmeldingen er efter først til mølle princippet. I tilfælde af for få tilmeldte vil pengene blive returneret eksl. Gebyr fra sporti.

Yderligere program vil blive sendt ud via mail, når tiden for Børnecuppen kommer.

Vi håber, at folk har lyst til at samles på kryds og tværs af hesteracer og ”oprindelige” interesser indenfor hesteverdenen. Vi glæder os til at se jer!

Vel mødt til en hyggelig dag!
Kallmayer Isheste & Gl. Klitgaard Camping og Hytteby.


Klasser
Klasse 1 – Ponygames:
Ponygames er en forhindringsbane, som hesten føres gennem. Der vil være forskellige forhindringer blandt andet slalom, flagridt og vandbassin. Ponygames foregår på tid. I denne klasse skal du vælge mellem følgende:

Klasse 1a – Ponygames for hånd.
Du trækker din hest gennem hele banen. Det er valgfrit om du vil gå eller løbe med din hest.

Klasse 1b – Ponygames i skridt.
Alt foregår i skridt.

1c – Ponygames i trav/tølt.
Vurder selv om forhindringerne kan udføres i trav/tølt, eller om I må skridteved gennemførelse. Mellem forhindringerne skal der traves/tøltes.

Klasse 2 – Sodavandsridt.
Hver rytter skal én omgang rundt på vores ovalbane med et glas sodavand i hånden. Det gælder om at ride så hurtigt man kan og miste så lidt af sit sodavand som muligt. Mængden af sit sodavand bliver efterfølgende målt og noteret sammen med tiden, som man har brugt til at ride omgangen.

Klasse 3 – Pimp your pony – Fri fantasi.
Pynt din hest på smukkeste vis. Alt udklædning er på eget ansvar, men vi har ingen begrænsninger, hverken hvad angår tema eller mængden af pynt. Når din hest er pyntet, skal den vises frem på bedste vis på ovalbanen. Hver ekvipage har to runder. Der gives point for hver runde og herefter findes gennemsnittet Man vælger selv, om man vil vise hesten under rytter eller vil trække den rundt. 

Organizer contact info

Kallmeyer Isheste / Mika Larsen


Meeting / starting place

Gl. Klitgaard Camping og Hytteby
Lyngbyvej 331
9480 Løkken
Danmark Show on map Navigate here