Nökkvi: Parelli fortsætter kursus

Søndag den 6. april 2014

Nu åbent for alle

Her fortsætter vi hvor vi slap efter første kursus. Der vil blive sat ekstra fokus på horsenality og vi arbejder videre med nye øvelser.

Selve kurset indebærer ca. 2 timers teori, og en times træning af dig og din hest, hvor i er 6 på banen af gangen, som Marianne Godtfredsen vil gå imellem.

Vi opfordrer til at man bliver og ser de andre træne, da man også får noget ud af at kigge på sidelinien.

Kurset bliver afholdt søndag den 6. april, kl. 9.00 – 17.00.
Hos Winni og Søren Møller, Viborgvej 88, 7470 Karup, eller alternativt i ridehuset ved Georg på Firehusevej 1, 7470 Karup, hvis vejret ikke er ok til at være udendørs.

Sidste tilmelding er 21.03.14 kl 24.00

Der er plads til max. 12 deltagere, og prisen er 370 kr. Dog må der påregnes et ekstra beløb til ridehus leje, hvis vejret ikke er med os på dagen.
Prisen er inkl. morgenmad og frokost, samt drikkevarer til måltiderne, samt kaffe til hele dagen. Hvis der er nogen der har lyst til at tage en kage med vil det være skønt.

Der er også mulighed for at deltage uden hest – her er du med under al teori, og går med på banen når hestene trænes. Her er prisen kr. 150 – inkl. samme forplejning som ovenfor.

Tilskuere der bare falder forbi og kigger på banen er velkomne – men kan ikke deltage i teorien eller regne med forplejning.

Arrangørens kontaktinfo

Nökkvi



Se arrangørklubben på SPORTI

Nökkvi

Mødested/startsted

Viborgvej 88
7470 Karup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil