Coast2coast Jylland

Lørdag den 20. august 2016

Coast2Coast Jylland er danmarks nyeste motionsløb, på tværs af Jylland. Start på vestkysten i Søndervig og mål på den legendariske Aarhus Cyklebane. Ruten er unik med en fantastisk natur, først kører man gennem det barske flade vestjyske landskab, herefter skal alle de midt- og østjyske bakker forceres.

100 KM MASTER – INGEN STRESS, KUN HYGGE!
De føste 100 km, vil blive kørt med master, med mindst en prof-rytter der fører an i hver startgruppe. Grupperne vil være delt op efter tempo. Her er der tid til at hygge, og måske en hurtig snak med en af profferne.

91 KILOMETERS CYKELLØB – HVIS MAN HAR LYST
De sidste 91 km er der cykelløb for dem der har lyst, men der er også mulighed for at følges i jævnt tempo til mål, med nogle af de proffer der deltager i løbet. De vil køre ca. 30 km/t i snit fra løbet gives frit. Profferne stopper i de to resterende depoter der er på ruten i ca. 10 minutter, så kan man måske lige nå en lille selfie, eller komme med på hjul igen hvis man er blevet sat.

PRISER
Kr. 495,- ved tilmelding inden 1. marts 2016 og herefter kr. 590,-.
Ved tilmelding af hold på 5 personer og derover kr. 450,- ved tilmelding inden 1. marts 2016 og herefter kr. 540,-.

DEPOTERNE – OPLEVELSE, FREMFOR PÅFYLDNING
Der er 4 depoter til Danmarks Hyggeligste, vi har gjort lidt ud af oplevelsen, så det ikke bare føles som påfyldning. Derudover vil der være servicebiler der kan hjælpe med energi og vand hvis man er gået helt død, der er naturligvis også et fejeblad.

  • Kibæk – “Langezone light” – udleveret flaske og energi
  • Hjøllund – Top forplejning. Løb og tidstagning starter her.
  • Ejer Bavnehøj – “Danmarks Højeste depot”, bogstaveligt talt
  • Solbjerg – Sidste depot – lækkerier til værdigt trængende
Arrangørens kontaktinfo

Focus4Cycling v/Allan Johansen


Mødested/startsted

Søndervig
6950 Ringkøbing
Danmark Vis på kort Navigér hertil