Der er lukket for online tilmelding

Sidste frist var søndag den 11. marts 2018 kl. 23:59.

Hekla: Gæðingakeppni-kursus Hildur Sigmarsdóttir

24. - 25. marts 2018

HEKLA tilbyder i foråret et gæðingakeppni-kursus med Hildur Sigmarsdóttir. Kunne du tænke dig, at blive klogere på gædingakeppni? Eller kunne du tænke dig, at blive vurderet af en gædingadommer inden stævnesæsonen for alvor skydes i gang?

På Island vurderes sporten Gæðingakeppni meget højt, og i Norden er den ved at vinde mere og mere indpas. Gæðingakeppni-reglerne understøtter en dyb respekt for hestene, og en stor stolthed ved at vise dem frem. Formålet er, at vise hestene uden, eller med et minimum af hjælpemidler, samtidig med at de yder deres ypperste.

Hildur Sigmarsdottir er uddannet instruktør fra Hólar, og har blandt andet arbejdet for Einar Øder Magnússon, Svanhvít Kristjánsdóttir, Sigurdur Sigurdsson og Tómas Snorrason. Derudover er Hildur en habil konkurrencerytter og avler, ligesom hun senest har uddannet sig til gæðingakeppni-dommer.

Udnyt chancen for at få finpudset formen, så du er klar til forårets stævner. Eller brug kurset til at udfordre dig og din hest til at opnå nye færdigheder, vi lover dig det bliver gode timer i selskab med Hildur.

Kurset er for ALLE ryttere (der er medlem af HEKLA), og du kan derfor være med uanset dit rideniveau og med hest, ung som gammel.

Kurset afholdes den 24-25. marts 2018. Vi starter kl. 9.00 og slutter kl. ca. 17.00. begge dage. Kurset afholdes på Heklas baneanlæg i Hjallerup, Hjallerup Engvej 1, 9320 Hjallerup.

Der er plads til 12 ryttere. Minimum 8 ryttere.

Kurset består af følgende:

  • Lørdag; teori og efterfølgende programridning.

Hildur underviser individuelt - 1 ekvipage af gangen i ca. 30 min.

Programridningen foregår på ovalbane. Rytterne ridder en ad gangen. Først deres planlagte program. Så snakker vi om programmet og rytteren får lov at prøve igen med de evt. nye rettelser.

  • Søndag; Lørdagens programmer øves og kommenteres igen. Hildur samler op og giver gode råd til videre træning.

Pris: 1100 kr. inkl. betalingsgebyr til SPORTI. Tilmeldingen åbner den 27. december 2017 og slutter den 23. februar 2018.

Bindende tilmelding.

Der kan købes kaffe og kage i Heklas cafeteria.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående kan du skrive til: plynderup@gmail.com

Mødested/startsted
Adresse: Hjallerup Engvej 1a, 9320 Hjallerup, Danmark - [ se kort ]

24. - 25. marts 2018

Hekla: Gæðingakeppni-kursus Hildur Sigmarsdóttir

Tilmeldingsfrist: 11-03-2018, kl. 23:59

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.