ARRANGEMENTET ER AFLYST

Aflyst pga. risiko for kværke.

SÍÐA & Stald Fáksholt Weekend kursus

1. - 3. marts 2019

Weekend kursus

Med Sölvi Sigurdarson og Alberte Møller-San Pedro

Fokus på korrekt brug af hjælpere, sæde og indvirkning og samspil mellem hest og rytter.

Vi byder velkommen til weekend kursus på Stald Fáksholt hvor Sölvi Sigurdarson og Alberte Møller-San Pedro vil guide dig og din hest i retning mod funktionel træning gennem rideundervisning med fokus både på hest og rytter, longering af hesten og longering af rytteren og ikke mindst seat school med fokus på rytterens sæde og indvirkning. Her har du mulighed for at deltage i en spændende weekend hvor du kan gå i dybden med din ridning i selskab med andre hesteentusiaster i den dejlige atmosfære på Bækkegården.

Fredag d. 1. Marts fra kl. 15-16: Sölvi og Alberte prøver/træner hestene i 30 minutter og ud fra deres vurdering kan de sammensætte og justere undervisningen for den enkelte ekvipage resten af weekenden.

Lørdag formiddag: Vi starter med clinic hvor Sölvi og Alberte præsentere arbejde i longe med rytter på med en af staldens egne heste. Her fremvises forskellige longerings øvelser både for hest og rytter. Efter Clinic skal alle ekvipager arbejdes i longe. Sölvi og Alberte longere hesten og underviser rytteren i seat school.

Lørdag eftermiddag: 40 minutters undervisning pr. ekvipage. Fokus er fortsat på samspil mellem hest og rytter gennem funktionelle hjælpere.

Søndag: 50 minutters undervisning pr. ekvipage, kombineret jord/ride undervisning efter behov.

Begge dage vil der være fælles frokost og kaffe/te samt lidt til den søde tand. Der vil være stole til alle i ridehuset og mulighed for at følge med i hinandens undervisning.

Der er plads til 4 som deltager i  kurset uden hest. Dette koster 650 kr. inkl. forplejning.

Der er plads til10-12 deltagere med hest. Dette koster 2200,- inkl. forplejning, enkelt fold til hesten (en 5x5 meter grus fold med vandbalje) og fodring af hø fredag aften, lørdag morgen, lørdag aften og søndag morgen.

Der er mulighed for 4 bokse for merpris på 400 kr pr. stk.

Kurset er afholdes af Alberte Møller-San Pedro og Sölvi Sigurdarson som er landsholdsdeltagere på hhv. det danske og islandske landshold og deltog i 2018 ved Nordiske Mesterskaber i Svergie hvor begge kom i finale. Udover dette er Sölvi uddannet rideinstruktør og træner på Hólar. Alberte er på det danske elitehold og har arbejdet i flere professionelle stalde i Island og Danmark inden hun startede som selvstændig. Sammen har de siden 2016 drevet ”Stald Fáksholt” med tilrdining, kåringstræning, gangsætning, træning, undervisning og salg af islandske heste.

Der findes flere B&B i nærheden (gå afstand fra gården) mere info kan tilsendes efter tilmelding.

Tilmelding sker via. Sporti.

Mødested/startsted
Adresse: Bækkegårdsvej 4, 3200 Helsinge, Danmark - [ se kort ]

1. - 3. marts 2019 - AFLYST

SÍÐA & Stald Fáksholt Weekend kursus

Tilmeldingsfrist: 25-02-2019, kl. 23:59

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.