Føl- og unghestebedømmelse Fyn

Lørdag den 21. september 2019

Vi gentager succesen fra tidligere år!

Den 21. september 2019 fra kl.9-17 kan du få dit føl (minimum 3 uger), 1., 2., 3. eller 4 års hest bedømt af den tyske dommer Barbara Frische. Barbara har stor erfaring med bedømmelse af føl- og ungheste og er international anerkendt for hendes arbejde.

OBS!!! I år vil det være et antal færre pladser - så skynd dig og tilmeld. Der vil blive oprettet venteliste.

Generel information
Bedømmelsen vil være yderst værdifuld for enhver avler - professionel som hobbyavler. Det giver dig mulighed for at få en professionel vurdering af din hest - eventuel med henblik på en senere kåring. Under bedømmelsen vil Barbara Frische løbende kommentere den enkelte hest på engelsk, således at du som avler såvel som tilskuer får et stort indblik i hestens bedømmelse. Hestene vil blive opdelt i grupper bestemt af alder og køn. Der vil afslutningsvis kåres en vinder i hver aldersgruppe. Vinderen af hver gruppe har mulighed for at deltage i elitefølshowet.

Kåringen finder sted ved Hedebo Töltheste, Frugthaven 52, 5462 Morud - kun 10 minutters kørsel fra den Fynske motorvej. Selve kåringen kommer til at foregå i en nyopført ridehal med gode forhold for tilskuerne. Der vil være mulighed for køb af lækkerier i cafeteriet - så lad madpakken blive hjemme! Der er fine parkeringsmuligheder på stedet og mulighed for opstaldning i boks (begrænset antal) eller enkelt folde. Medbring selv hegn.

Der vil være en begrænsning på antallet af deltagere, men der vil blive oprettet en venteliste. Sidste tilmelding er d. 13.09.2019. Tilmeldingen er bindende. Du kan I tilfælde af sygdom mod forevisning af dyrlægeerklæring få dit deltagergebyr refunderet. Da føllene ikke kan overholde gældende vaccinationsregler, vil der ikke kræves Tro- og Loveerklæring. Vi forventer dog, at du kun kommer med en sund og rask hest - fra en rask besætning. Der vil være dyrlægecheck ved ankomst.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Rie Stentebjerg, riestentebjerg@yahoo.dk eller Mie Knudsen, mie_knudsen@hotmail.com.

Priser:

  • Tilmelding kr. 500
  • Leje af boks kr. 150 (maks antal 13 stk.)

Vel mødt!
Jannie Spanner, Rie Stentebjerg & Mie Hedebo Knudsen

Arrangørens kontaktinfo

Rie Stentebjerg, Jannie Spanner og Mie Hedebo Knudsen


Mødested/startsted

Hedebo Töltheste
Frugthaven 52
5462 Morud
Danmark Vis på kort Navigér hertil