Midtjysk føl- og plagshow

Lørdag den 26. september 2020

Til trods for corona virussen, så vil vi gerne byde til Midtjyske Føl- og plagshow, lørdag den 26. september 2020 kl. 09.

I år bliver det på Aalestrup heste- og rideklub. De har nogle virkelig lækre faciliteter, som vi glæder os til, at slå vores folde i. Vi har i år også fået den dygtig og yderst kompetente dommer, Bjarne Poulsen til at dømme de mange lækre heste.

Hos Aalestrup hest- og rideklub er der en cafe, som har indvilliget i, at holde åbne når vi kommer. Her bliver der en masse forskellige udvalg, så lad endelig madpakken blive hjemme.

Der er plads til 55 heste i år, og vi ser selvfølgelig gerne både føl, 1 års, 2 års og 3 års – hopper, hingste og vallakker. Hvis din hest er til salg, så nævn det ved tilmeldingen, så kommer det med i programmet.

Sidst på dagen vil der blandt alle klassevinderne blive kåret: DAGENS BEDSTE ISLÆNDER!

En gentagelse fra de foregående år, kåres DAGENS SØDESTE ISLÆNDER. Dette ved hjælp af tilskuer-afstemning. Så kom og vær med til at finde dagens absolut sødeste ismule   Vinderen bliver fundet i blandet de bedste 8 heste. Altså det bedste hingsteføl, hoppeføl, 1 års hingst, 1 års hoppe, 2 års hingst, 2 års hoppe, 3 års hingst og 3 års hoppe.

Priser:

  • 350,- for den første hest
  • 300,- for hest nr. 2- derefter.

Når boksene forlades, skal de tjekkes for, om de er rengjort, hvis det er tilfældet får man 100 kr tilbage – yderlig information om dette, på mail og på vores facebook side: Midtjysk føl og plagshow

  • Plag bokse (Formiddagsbokse) (1,2 og 3 års) : 300 kr. inkl. 100,- depositum
  • Føl bokse (Eftermiddagsbokse): 300 kr. inkl. 100,- depositum
  • Heldagsboks: 400 kr. inkl. 100,- depositum

- Det er ikke muligt at sætte folde op nogle steder, ej hellere ved traileren.
Vi opfordre derfor til at man enten booker en boks, har hesten i traileren eller går rundt med den.

Sidste tilmeldingsfrist er lørdag den 19. september 2020.

HUSK – Du får 100 kr. tilbage for din boks, når du har ryddet op efter dig.

Informationer kan findes både på hjemmeside og Facebook side.
På vores Facebook side vil der komme oplysninger omkring sponsor og eventuelle andre små oplysninger (dog bliver vigtige oplysninger også sendt ud på mail, hvis man nu ikke har Facebook)
Følg Midtjysk føl- og plagshow på Facebook

Praktiske oplysninger: 

  • Skriv gerne hvis der deles boks med anden tilmeldt hest.
  • Alle heste bliver, som udgangspunkt fremvist alene, men man er altid velkommen til at fremvise 1 års, 2 års eller 3 års, sammen med en anden. Dette kan være en anden deltager, som vil blive bedømt på samme tidspunkt, eller en selvskabshest hjemmefra. Dette skal bare oplyses min. 20 minutter før, til speaker.
  • Vi stiller driver til rådighed, men ønsker man selv at drive sin hest rundt – så er man velkommen til dette. Dette skal bare oplyses, når hesten kommer på banen.
    Hvis man ikke selv driver hesten, så bliver det vores driver der bliver brugt og de driver efter hvad dommeren ønsker at se.
  • ALLE ejer/fremviser skal komme og tjekke deres heste ind, når de ankommer. Bliver hesten ikke tjekket ind, kan den ikke fremvises. Flere oplysninger om hvem der skal tjekkes ind til, kommer på mail en uge før.
  • ALLE bokse skal rengøres ved aflevering – man får depositum tilbage ved rengjort boks. Der kommer til at være en tjekker, som kan findes ved staldene – flere oplysninger om personen en uge før.
  • Parkering skal ske på den angivet parkeringsplads – kort kommer en uge før.
  • Rengøring af folde og bokse, indebær at fjerne klatter, hø, foder og eventuel halm

COVID19- oplysninger:
Vi skal lige som alle andre også tage vores forholdsregler iforhold til corona.
Det skal være sikkert for jer alle, at komme til følshow og ingen skal føle sig nødsaget til at blive hjemme, pga. denne sygdom.

Vores tiltag:

  • Vi er udenfor (medmindre det står ned med regn)
  • Vi holder afstand og sørger for sprit
  • Der holdes ekstra god afstand ved præmieoverrækkelsen
  • Som udgangspunkt, så gives der ikke hånd ved præmieoverrækkelsen.
  • Det er ikke kun hestens helbred, der kan sendes hjem på, men også ejer/fremviser. Så hvis man er syg, så bliver man hjemme.
  • Vi følger naturligvis regerings anbefalinger, og holder jer opdateret.

Vel mødt til en hyggelig dag i Islænderhestenes tegn!

Arrangørens kontaktinfo

Midtjydsk Føl- og Plagshow


Mødested/startsted

Aalestrup Heste- og rideklub
Borgergade 59
9620 Aalestrup
Danmark Vis på kort Navigér hertil