Dalgårdens Ridelejr uge 26

28. juni - 1. juli 2021

Ridelejr for Dalgårdens børn og unge i alderen 7-16 år. Det bliver 4 intense dage med ridning, hygge og en masse aktiviteter med og uden hest.

Der overnattes i telt eller campingvogn. Alle måltider er inkluderet. Man er meget velkommen til at medbringe sin egen hest. Ellers står alle Dalgårdens dejlige heste til rådighed.

Om du lige er startet til ridning eller har flere års erfaring, spiller ikke den store rolle. Du skal blot være med på at være en del af fællesskabet, kunne børste dine tænder selv og gå i seng når du får besked på det ;-)
Har man ikke mod på at overnatte her, er det også helt ok at sove hjemme.

Vi overholder selvfølgelig de til den tid givne restriktioner. Der vil komme mere herom senere. Skulle Covid-19 situationen medføre en aflysning, tilbagebetales deltagergebyret (minus sporti tilmeldingsgebyr på 16,-).

Tilmelding er bindende efter betaling. Ved sygdom tilbagebetales deltagergebyr (minus sporti tilmeldingsgebyr) mod forevisning af gyldig lægeerklæring.

Der er plads til 20 børn. En venteliste vil blive oprette ved udsolgte pladser.

Tilmelding åbner for Dalgårdens ryttere den 27/5 kl 20.00. Fra den 1/6 kl 20.00 åbnes der for ryttere udefra. Vi vil gøre alt for at få plads til alle.

Pris 1750,- + sporti tilmeldingsgebyr på 16,-

Nærmere info sendes på mail senest den 20/6. Spørgsmål sendes til Maria på heidar@outlook.com.

Vi glæder os til det bliver sommer!

Arrangørens kontaktinfo

Dalgården / Maria Munk Brouer


Mødested/startsted

Dalgården
Sepstrupvej 5
8653 Them
Danmark Vis på kort Navigér hertil