SÍÐA: Stutteribesøg på Skáneyland i Skåne

Søndag den 2. oktober 2011

AVLSFORENINGEN SÍÐAs FØRSTE ARRANGEMENT:

Vi lægger ud med et meget spændende stutteribesøg i Skåne - nemlig på stutteri Skáneyland d. 2. oktober.

Stutteri Skáneyland er et af Sveriges mest kendte stutterier og har avlet en perlerække af højtkårede heste - de fleste har hørt om Hrísla från Skáneyland (VM-GULD i avl), Birkir från Skáneyland (VM-BRONZE i avl) og Hlökk från Skáneyland (højst kårede 6-års hoppe i Sverige 2010). De...n nu afdøde danske hoppe Hrína Vigdís fra Grandalen er stammoder på stutteriet og fik kåret 5 døtre med følgende totaler: 8,51, 8,42, 8,21, 8,18 og 8,11. Pt. råder stutteriet over fem 1.klasses avlshopper.

Niels og Sussie ejer stutteriet, og også her er der et dansk islæt, idet Niels er dansk. De bor i Skåne og vil gerne byde en busfuld danskere på besøg d. 2. oktober. De byder på rundvisning på gården, fremvisning af avlshopper og ungheste og vil lave en lille clinic med ridehestene - derudover skal vi ud at se Drakemöllen, et fantastisk naturområde, som stutteriets ungheste går på. Niels og Sussie byder på frokost på gården.

Sæt kryds i kalenderen, hvis du vil på en hyggelig bustur til Skåne med alt hvad dertil hører af hestesnak, hygge, dejlig mad og ikke mindst nogle fantastiske heste samt høre, hvilke tanker der ligger bag denne succesrige avl.

Priser:

  • SÍÐA Medlemmer: 350 kr (rabat på kr. 35,-)
  • Ikke medlemmer: 385 kr.

Prisen er inkl. alt (altså også busturen).

Sidste frist for tilmelding er 25. september kl 20.

Mødested/startsted

1100 København K
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Der vil være fælles buskørsel med opsamling i KBH. Yderligere info senere...