Midtjysk føl- og plagshow

Lørdag den 3. september 2022

Vi vil gerne byde til Midtjyske Føl- og plagshow, lørdag den 3. september 2022 kl. 09.

I år bliver det på Aalestrup heste- og rideklub igen. De har nogle virkelig lækre faciliteter, som vi er rigtig glade for at bruge og ser frem til at benytte endnu en gang.
Vi har igen i år, fået den dygtig og yderst kompetente dommer, Bjarne Poulsen til at dømme de mange lækre heste.

Hos Aalestrup hest- og rideklub er der en cafe, som har indvilliget i, at holde åben når vi kommer. Her bliver der en masse forskellige udvalg, så lad endelig madpakken blive hjemme.

Der er plads til 55 heste i år, og vi ser selvfølgelig gerne både føl, 1 års, 2 års og 3 års – hopper, hingste og vallakker. Hvis din hest er til salg, så nævn det ved tilmeldingen, så kommer det med i programmet.

Sidst på dagen vil der blandt alle klassevinderne blive kåret: DAGENS BEDSTE ISLÆNDER!

En gentagelse fra de foregående år, kåres DAGENS SØDESTE ISLÆNDER. Dette ved hjælp af tilskuer-afstemning. Så kom og vær med til at finde dagens absolut sødeste ismule. Vinderen bliver fundet i blandet de bedste 8 heste. Altså det bedste hingsteføl, hoppeføl, 1 års hingst, 1 års hoppe, 2 års hingst, 2 års hoppe, 3 års hingst og 3 års hoppe.

Priser:

  • 350,- for den første hest
  • 300,- for hest nr. 2- derefter.

Når boksene forlades, skal de tjekkes for, om de er rengjort, hvis det er tilfældet får man 100 kr tilbage – yderlig information om dette, på mail og på vores facebook side: Midtjysk føl og plagshow

  • Plag bokse (1,2 og 3 års) : 300 kr. inkl. 100,- depositum
  • Føl bokse: 300 kr. inkl. 100,- depositum
  • Heldagsboks: 400 kr. inkl. 100,- depositum

Sidste tilmeldingsfrist er lørdag den 28. August 2022.

HUSK – Du får 100 kr. tilbage for din boks, når du har ryddet op efter dig.

Et detaljeret program kommer senere, men vi starter med 3 års klassen, efterfulgt af 2 års klassen, derefter 1 års klassen og slutlig følklassen.
Hvor vidt vi starter med han-køn eller hun-køn i klasserne vides endnu ikke.
Når alle klasserne er færdige, så kårer vi dagens bedste islænder, og derfor vil vi gerne at vinderne bliver til slut.

1 års, 2 års og 3 års er på banen før middagspause og har derfor bokse før middag og skal skifte i middagspausen (hvis man vælger en plagboks) og føl bokse kan derfor ikke benyttes før efter middagspausen, da plagene først skal forlade deres.
- Skulle man ende med at vinde sin plag klasse, og derfor blive til senere, men kun har en plagboks og ikke heldagsboks, så finder vi en løsning.

Informationer kan findes både på hjemmeside og Facebook side.
På vores Facebook side vil der komme oplysninger omkring sponsor og eventuelle andre små oplysninger (dog bliver vigtige oplysninger også sendt ud på mail, hvis man nu ikke har Facebook)
Følg Midtjysk føl- og plagshow på Facebook

Praktiske oplysninger: 

  • Det er tilladt at have hesten i/ved egen hestetrailer.
  • Skriv gerne hvis der deles boks med anden tilmeldt hest.
  • Alle heste bliver, som udgangspunkt fremvist alene, men man er altid velkommen til at fremvise 1 års, 2 års eller 3 års, sammen med en anden. Dette kan være en anden deltager, som vil blive bedømt på samme tidspunkt, eller en selskabshest hjemmefra. Dette skal bare oplyses min. 20 minutter før, til speaker.
  • Vi stiller driver til rådighed, men ønsker man selv at drive sin hest rundt – så er man velkommen til dette. Dette skal bare oplyses, når hesten kommer på banen.
    Hvis man ikke selv driver hesten, så bliver det vores driver der bliver brugt og de driver efter hvad dommeren ønsker at se.
  • ALLE ejer/fremviser skal komme og tjekke deres heste ind, når de ankommer. Bliver hesten ikke tjekket ind, kan den ikke fremvises. Flere oplysninger om hvem der skal tjekkes ind til, kommer på mail en uge før.
  • ALLE bokse skal rengøres ved aflevering – man får depositum tilbage ved rengjort boks. Der kommer til at være en tjekker, som kan findes ved staldene – flere oplysninger om personen en uge før.
  • Parkering skal ske på den angivet parkeringsplads – kort kommer en uge før.
  • Rengøring af bokse, indebær at fjerne klatter, hø, foder og eventuel halm

Vel mødt til en hyggelig dag i Islænderhestenes tegn!

Arrangørens kontaktinfo

Midtjydsk Føl- og Plagshow


Mødested/startsted

Aalestrup Heste- & Rideklub
Borgergade 59
9620 Aalestrup
Danmark Vis på kort Navigér hertil